Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Taraftarından Tarihi Protesto: #GalatasarayTaraftaraAçılsın

etiket Galatasaray Taraftarından Tarihi Protesto: #GalatasarayTaraftaraAçılsın

Galatasaray taraftarları sosyal medya üzerinden örgütlenerek saat 19.05’te tarihi bir eylem başlattı. Taraftarlar, Galatasaray Kulübü'ne sadece Galatasaray Lisesi mezunlarının üye olmasını protesto etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar örgütlenerek üyeliğin sadece Galatasaray Lisesi mezunlarına değil taraftara da açılmasını istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Taraftar grupları, kulüp üyeliğinin taraftarlara açılmasını isterken, bir kampanya başlattı ve change.org sitesi üzerinden imza toplamaya başladı.

Aynı zamanda Twitter'da #GalatasarayTaraftaraAçılsın başlıklı bir hashtag başlatıldı.

Kampanya başlatılan change.org sitesinden şu bildiri yayınlandı:

''Türkiye'deki ve tüm dünyadaki büyük Galatasaray Taraftarı'na, tüm kamuoyuna ve basın mensuplarına;

Amacı Türk olmayan takımları yenmek sloganıyla, onurumuz olan Galatasaray Lisesi öğrencileri tarafından kurulan Galatasaray'ımız bu misyonunu fazlasıyla yerine getirerek Türkiye'nin dünyadaki en büyük markalarından biri olmuştur.

Galatasaray camiası artık kabına sığmamaktadır. Bir grup güç sahibinin her başkanlık döneminde seçtiği kişileri yönetime getirme anlayışı artık son bulmalıdır. Şov amaçlı yöneticilik ve başkanlık yapanlar Galatasaray'a tek bir gram dahi fayda getirmemiştir. Artık kulübümüz, taraftarına ve halkının fikirlerine açık yönetilmelidir. Galatasaray bir grup güç sahibinin yönetiminde olacak kadar küçük bir camia değildir.

Aslında sözü fazla uzatmaya gerek yok. Her daim ülke eğitiminin yüz akı olan Galatasaray Lisesi'ne dahi yakışmayacak dikta ve statükocu sistemin derhal yıkılmasını ve demokratik koşullarda taraftarının da fikirlerine açılmasını İSTİYORUZ! Gerekli tüzük çalışmalarına katılmayan her Galatasaraylı, camiasına İHANET ETMİŞ OLACAKTIR! Üyelik veya yarı üyelik için gerekli çalışmalar başlatılmalıdır! Gelin, Galatasaray'a maddi anlamda da ŞANLI GÜNLERİNİ YAŞATALIM! Hep beraber tek vücut TEK YÜREK olalım!

DERHAL!

ZAMAN KAYBETMEDEN!

Unutmayın; Galatasaray'ı elinizde tutmak istiyorsunuz fakat bu gidişle elinizde tutacağınız bir Galatasaray kalmayacak!

25+ MİLYONLUK BİR CAMİA'YI SEÇİLMİŞ 9-12 BİN ELİTİST YÖNETEMEZ!

2800 ADET OYLA GALATASARAY SPOR KULÜBÜ BAŞKANI SEÇİLEMEZ! 

BU CAMİAYI BU KISIR DÖNGÜYE YANİ LİSENİN BAHÇESİNE HAPSEDEMEZSİNİZ!

DİRENEMEYECEKSİNİZ! KAZANAN HALK OLACAK, GALATASARAY TARAFTARI OLACAK; LİSEDEN MEZUN OLUP KULÜBÜMÜZE ÜYE OLAN RAKİP TAKIM TARAFTARLARI VE LİSECİ ZİHNİYET DEĞİL!''

#GalatasarayTaraftaraAçılsın hashtag'i altında yazılan bazı yazılar

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
291
37
17
15
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
necati sarsmaz

budur. benim için fenerbahçeli feneriumdan alışveriş yapandır diyen aziz yıldırımdan ne farkı kalıyo zaten

Semih Güney

👏👏👏👏