Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'ın Savunması Bekleneni Veremedi

Galatasaray'ın Savunması Bekleneni Veremedi

Mustafa
30.12.2015 - 11:59

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk yarısında yaptığı maçlarda 38 gol atarken kalesinde 23 gol gördü. Sarı-kırmızılı takımın kalesini gollere kapatamaması zirve yarışında geride kalmasının en büyük nedeni olarak gösteriliyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ligin ilk yarısında iyi bir performans sergileyemeyen ve lider Beşiktaş'ın 11 puan gerisinde kalan sarı-kırmızılı ekip, puan olarak istediği yerde bulunmasa da ligin en golcü ekiplerinden biri olarak dikkati çekti. 

Süper Lig'de 41 gol atan Beşiktaş'ın ardından 38 golle en skorer takım olan Galatasaray, savunma zaafları ve kalesinde gördüğü 23 gol nedeniyle puan tablosunda rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin gerisinde kaldı.

En Golcüsü Podolski

En Golcüsü Podolski

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere'nin Arsenal takımından transfer ettiği Alman futbolcu Lukas Podolski, sarı-kırmızılı takımın en golcüsü oldu.

Ligde attığı 8 golle takımına önemli katkı sunan Podolski'yi 7 gollü Burak Yılmaz takip etti. Hollandalı Wesley Sneijder ile Yasin Öztekin rakip fileleri dörder kez havalandırırken, Selçuk İnan ve Umut Bulut üçer defa gol sevinci yaşadı.

Her maç Gol Atıyor

Her maç Gol Atıyor
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray, Süper Lig'in ilk yarısında yaptığı 17 maçın tamamında da gol sevinci yaşadı. Ligde yaptığı 17 maçta da rakip fileleri havalandıran Galatasaray, kalesindeki gollere ise engel olamadı. Toplam 4 maçta gol yemeyen sarı-kırmızılılar, 13 karşılaşmada kalesini gole kapatamadı

Gol-Dakika Aralığı

Galatasaray, en fazla golü karşılaşmaların son 15 dakikasında attı.

Müsabakalar, 15 dakikalık periyotlara bölündüğünde sarı-kırmızılı ekip, 10 kez ile en fazla golü 76 ile 90. dakikalar arasında kaydetti. İlk 15 dakikada 6 gol atan Galatasaray'ın 16 ile 30. dakikalar arasında 1, 31 ile 45. dakikalar arasında ise 5 gol attığı görülüyor. 

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0