Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray 4-1 Gençlerbirliği

Galatasaray 4-1 Gençlerbirliği

Enver K.
17.10.2015 - 17:44 Son Güncelleme: 17.10.2015 - 21:18

Hamzaoğlu: ''İyi bir geri dönüş oldu''

Hamza Hamzaoğlu Gençlerbirliği zaferi sonrası konuştu.

İlk yarı kötü oynamadıklarını fakat skoru rakibin yakaladığını belirten Hamzaoğlu: ''Oyunumuzu biraz iyileştirirsek golleri bulacağımızı devre arasında konuştuk. İkinci yarıda istediğimiz gibi bir oyun vardı. Oyuncularımı tebrik ediyorum, 1-0'dan sonra iyi bir geri dönüş oldu.'' diye konuştu.

Tüm oyunculardan memnun olduğunu dile getiren teknik adam, takımda herkesin çok çalıştığını ve daha iyi olacaklarına inandığını belirtti. Yoğun bir tempoya girdiklerinin de altını çizen Hamzaoğlu: Galatasaray bu tempoya alışık. Benfica maçı fazlasıyla önemli ilk iki maçı düşünürsek. İnşallah o maçta da galibiyet alırız. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Bugün inanılmaz bir destek vardı. Bunu bize 10 dakika bile yapmaları bazen yeterli oluyor'' dedi.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Özdilek: "Çok çabuk toparlamamız gerekiyor"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek , Galatasaray'a 4-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Devre arasında oyuncularını uyarmalarına rağmen, 2. yarıya iyi başlayamadıklarını kaydeden Özdilek, 'Siyahla, beyaz kadar farklı iki devre oynadık. İkinci yarıya çıkarken oyuncularıma söyledim. İkinci yarının 15 dakikası önemli, mağlup durumdalar, seyirci ile baskıyı hissedeceğiz dedim. Bu kadar basit goller yiyeceğimizi tahmin etmedim. İnanılmaz basit top kayıpları yaptık. Maalesef, bu tür müsabakalarda oyuncu kimliklerinin, kişiliklerinin de öne çıkması gerekiyor. Maalesef biz bu konuda geri kaldık. Bu akşam üzüleceğiz, ama önümüzdeki hafta önemli bir maça çıkacağız. Çok çabuk toparlamamız gerekiyor.' dedi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/ozdilek-devre-ar...

Bilal: "Sezonun en iyi topunu oynadık"

Maç sonunda yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuşan Bilal şunları söyledi;

`'Milli takım arasından önce iyi bir çıkışımız vardı. Onu devam ettirmek istiyorduk. Milli takımda oynayan oyuncularımız yorgundu. Bunun için zor geçeceğini biliyorduk. Nitekim rakip ilk yarıyı da önde kapattı. Soyunma odasında maçı çevireceğimizi konuştuk. İkinci yarıda sezonun en iyi topunu oynadık ve maçı kazanmayı bildik. İnşallah bu iyi gidişimiz devam eder. Geçen sene Akhisar’dayken de Mersin’e kafa golü atmıştım bu sene de attım bir tane. Çok olmuyor senede iki tane işte. Bu maç 10 numara bölgesinde oynadığım için ikinci adam olarak oralara daha fazla girdim ve golümü de attım.'

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/-sezo...

Galatasaray 4-1 Gençlerbirliği

Galatasaray 4-1 Gençlerbirliği

Galatasaray, TT Arena’da ağırladığı Gençlerbirliği'ni Bilal, Chedjou, Yasin ve Burak’ın golleriyle 4-1 yendi. Ligdeki galibiyet serisini 4’e çıkaran Aslan’da, 1 gol 1 asist yapan Chedjou gecenin yıldızı oldu. Cimbom, maç fazlasıyla lider olurken, gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi ‘hazırım’ mesajı verdi.

Galatasaray, bu galibiyetle 17 puana yükseldi ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Gençlerbirliği ise 7 puanla 14. sırada kaldı.

TT Arena'daki maçta ilk golü konuk ekip Gençlerbirliği buldu. 37. dakikada Bilal Kısa'nın kaptırdığı topta Djalma'nın pasını savunma arkasına attı. Kaleciyle karşı karşıya kalan El Kabir, Muslera'dan sıyrılarak topu ağlara gönderdi ve ilk yarının skorunu 1-0 olarak belirledi.

Galatasaray ikinci yarıya etkili başlarken çok geçmeden beraberlik golünü buldu. 49. dakikada Chedjou'nun sol kanattan ceza sahasına gönderdiği ortada, altı pas önünde kafa vuruşunu yapan Bilal Kısa, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skora dengeyi getirdi.

Bilal'in golünde asisti yapan Chedjou, 53. dakikada bu kez takımını öne geçiren golü attı. Selçuk'un soldan kullandığı kornerde ön direkte iyi yükselen Kamerunlu savunmacı, uzak direğe yaptığı kafa vuruşuyla fileleri sarstı.

Sarı kırmızılılar, 68. dakikada Yasin'in golüyle farkı 2'ye çıkardı. Sabri'nin ceza sahasına doldurduğu topla defanstan seken topu önünde bulan Yasin, arka direkte sert bir vuruşla skoru 3-1'e taşıdı.

TT Arena'daki gol perdesi, 87. dakikada kapandı. Ahmet Çalık'ın Burak'ı ceza sahası içinde düşürdüğü pozisyonda hakem Çağatay Şahan penaltı noktasını gösterdi. Atışı gole çeviren Burak, maçın skorunu 4-1 olarak ilan etti.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/655441621887098881

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
146
45
24
19
5
4
0