Galatasaray’dan Geri Dönüş: Şampiyonlar Ligi’ne 1 Puanla Başladı
Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray, ilk maçında kendi sahasında Kopenhag ile 2-2 berabere kaldı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında sahasında Kopenhag’ı konuk etti

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Rams Park'ta oynanan mücadelede temsilcimiz 86. dakikada 2-0 geride girdi. 86. dakikada Sacha Boey'in, 88. dakikada ise Tete'nin mükemmel golleri Galatasaray'a 1 puanı getirdi.

Kopenhag'ın gollerini ise 35. dakikada Elyounoussi ve 58. dakikada Gonçalves attı. Kopenhag forması giyen Jelert, 78. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçında 3 Ekim Salı günü Manchester United'a konuk olacak. Kopenhag ise aynı gün Bayern Münih'i ağırlayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri


Yorum Yazın