Görüş Bildir
Haberler
GAİN’den 2. Yaşına Özel 2 Günlük Kampanya: Yıllık Abonelik Ayda Yalnızca 8,25 TL!

GAİN’den 2. Yaşına Özel 2 Günlük Kampanya: Yıllık Abonelik Ayda Yalnızca 8,25 TL!

Onedio Content
30.12.2022 - 00:02 Son Güncelleme: 30.12.2022 - 11:10

GAİN ikinci yaş gününü ve yeni yılı bir arada, özel bir kampanya ile kutluyor. Bu kampanya kapsamında 30 ve 31 Aralık’ta gerçekleştirilecek yıllık aboneliklerde aylık yalnızca 8,25 TL ödeme fırsatı sunuyor. Türkiye’de dijital yayıncılık alanında oyunun kuralını değiştiren anlayışıyla GAİN, 3. yaşında da her zevke hitap eden sürpriz yapımlarla izleyicilerinin yanında olacak. İddialı orijinal yerli yapımlar, ödüllü yabancı diziler, canlı haber programları, yüzlerce kısa ve uzun metrajlı film ile müzikten spora, magazinden suç ve teknolojiye, yeryüzü belgesellerinden insan hikâyelerine farklı türdeki içerikleriyle kaliteli zaman geçirmeyi garantileyecek.

“Kaliteli zaman, değerli içerik” mottosuyla 2020’nin sonunda kurulan dijital içerik platformu GAİN, geçen iki yılda çok sevilen, heyecanla takip edilen ve gündem yaratan içerikleriyle her yaştan ve her tarzdan izleyiciye hitap ederek, sürekli büyüyen bir topluluk oluşturmayı başardı. Üyelik ücretiyle de kurulduğu günden bu yana diğer platformlardan ayrışan GAİN, 2. yaşını kutlarken yalnızca 30-31 Aralık tarihlerinde www.gain.tv web sitesi üzerinden alınacak ve 99 TL’lik bedeli peşin olarak ödenecek yıllık aboneliklerde geçerli olan kampanyayla ailesine yeni üyeleri katmaya hazırlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüzde 90 orijinal içerik, ilk bölümler ücretsiz

Yüzde 90 orijinal içerik, ilk bölümler ücretsiz

GAİN kurulduğu günden itibaren yüzde 90 oranında orijinal içerikli yayın yapıyor ve bu oranı sürekli yukarı çekmek için yeni ve kaliteli içerikleri daima destekliyor. Üstelik GAİN Orijinal yapımlarının ilk bölümleri ücretsiz izlenebiliyor.

İkinci yaşında markalaşan işler

İkinci yaşında markalaşan işler

Komedi ve aksiyon dalında markalaşmayı başaran ve çok yakında 3. sezonu yayınlanacak olan “Ayak İşleri” ile günümüzün çarpıcı sosyal medya ve toplum dinamiklerini polisiye ve gerilim unsurlarını kullanarak aktaran “#Etkileyici” yeni dönemin çok konuşulan işlerinden bazıları. Yaratıcı rejisi, şaşırtıcı senaryosu ve usta oyuncularıyla fark yaratan “Cezailer” ile gazeteci ve yazar Duygu Asena’nın aynı isimli eserinden uyarlanarak yıldız isimleri bir araya getiren “Aslında Özgürsün” de GAİN kataloğunun en özel yapımları arasında öne çıkıyor.

Tekrar tekrar gündeme gelen hikayeler

Tekrar tekrar gündeme gelen hikayeler
Tekrar tekrar gündeme gelen hikayeler

“10 Bin Adım”, “Terapist”, “Bir MFÖ Belgeseli: Ele Güne Karşı” ve “Bir Şifa Bağımlısının İtirafları” gibi ses getiren başlangıç projeleri ile “Hamlet”, “Senkron”, “Metot”, “Bizi Ayıran Çizgi”, “Orta Kafa Aşk” ve “Duran” gibi diziler da halen çok izlenen ve tekrar tekrar gündeme gelen içerikler.

Dünyaca ünlü İngiliz dramaları için BBC Studios ile anlaştı

Dünyaca ünlü İngiliz dramaları için BBC Studios ile anlaştı

BBC Studios ile 2022 ortasında gerçekleştirilen işbirliği kapsamında, birinci sınıf İngiliz drama markası BBC First’ün, yayın yaptığı ülkelerde abonelikle erişilebilen dizileri de GAİN izleyicisiyle buluşuyor. Ödüllü yönetmen ve oyuncularla hayata geçirilen, Altın Küre, Primetime Emmy ve BAFTA gibi ödüller almış bu yapımlar arasında “Time”, “MotherFatherSon”, “Les Misérables”, “The Pursuit of Love”, “Top of the Lake”, “The Durrells”, “Guilt” ve “The North Water” gibi yirmiye yakın dizi yer alıyor.

Canlı haber akışı, tarafsız haber-yorum programları, araştırma dosyaları

Canlı haber akışı, tarafsız haber-yorum programları, araştırma dosyaları

Sabahları Mirgün Cabas’ın, akşamları ise Duygu Demirdağ’ın sunumuyla, her gün iki defa gerçekleştirilen canlı haber yayınları, anı yakalayan dinamik akışları ile GAİN izleyicisini güncel tutuyor. Farklı formatıyla ses getiren haber-yorum programı “4x4”ün yanı sıra “Ankapark: Bir Ankara Dosyası”, “İstanbul’a Sürgün”, “Bir Umut Marmara” gibi başarılı gazeteciler ve programcıların elinden çıkan yapımlarla gündemi yakalıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mizahın gücü

Mizahın gücü
Mizahın gücü

Güncel mizahı takip ederek farklı içerikleri kendi dilini yaratan bir bakış açısıyla sunan dijital yayın platformu, Türkiye’nin tek canlı talk show programı olan ve kendine has tarzıyla ikinci sezonuna son hız devam eden “Dayı Şov”a ev sahipliği yapıyor. “Aslı İnandık ile Heykel mi?” gibi özgün yapımlara da kucak açıyor. Son dönemin komedi alanındaki en popüler isimlerini buluşturan stand-up şovu “TuzBiber” iki sezonuyla, ünlü komedyen Doğu Demirkol’un gösterileri ve BKM Mutfak’ın yeni yıldızları da GAİN’de izleyici karşısına çıkıyor.

Çarpıcı gerçekler, efsane hayatlar

Çarpıcı gerçekler, efsane hayatlar

Reality show’lar, animasyonlar, suç ve teknoloji gibi her ilgi alanına hitap eden içerikler ile magazin programları gibi farklı içerikler GAİN kataloğunda kendine yer buluyor. Milyar dolarlık Victoria’s Secret markasının ardındaki kirli gerçekleri gözler önüne seren “Victoria’s Secret: Angels and Demons” ile Prenses Diana’dan Brad Pitt’e efsane hayatları ekrana taşıyan biyografik belgeseller dikkat çekiyor. Kobe Bryant, Cristiano Ronaldo, Lewis Hamilton, Lionel Messi gibi efsanelerin hayatlarına ışık tutan belgesellerse hem spor düşkünlerine hem de insan hikayelerini izlemeyi sevenlere hitap ediyor.

En güncel olaylar, merak edilen konular mercek altında

En güncel olaylar, merak edilen konular mercek altında

Diğer platformlardan farklı olarak sadece GAİN’de bulunan güncel içerik kategorisi ile GAİN, gündemde olan, çok konuşulan ve merak edilen konu ve kavramları mercek altına alıyor. Bunlar içerisinde, e-spor dünyasının geçmişini ve bugününü anlatan “Oyunbozan”, K-pop’la ilgili tüm merak edilenlerin cevap bulduğu “K-Pop Türkiye: Bir Z Kuşağı Dalgası” ile Sri Lanka’dan Karadeniz’e uzanan bir sörf macerasını konu alan “Dalga” ilk akla gelenler.

Çevre ve insan haklarıyla ilgili ödüllü belgeseller

Çevre ve insan haklarıyla ilgili ödüllü belgeseller
Çevre ve insan haklarıyla ilgili ödüllü belgeseller

Çevre ve insan haklarına yönelik içerikler ve ödüllü belgeseller de dijital platformda kendine yer buluyor. Manchester Film Festivali’nden ödülle dönen “Tenere” gibi prestijli yapımların yanı sıra çok sayıda GAİN Orijinal yapımı da arka arkaya yayına giriyor. Türkiye’nin 2021 yılında yaşadığı orman yangını felaketlerini yerinde inceleyen ilk belgesel olan “Çağ Yangını”, pandeminin ortaya çıktığı ilk günlerde hastanelerde ve yoğun bakım servislerinde neler yaşandığını gözler önüne seren “COVID ON9 - İlk Dalga” ile izleyiciyi atık kâğıt toplayıcıların hayatına davet eden “Çek Çek” Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından ödüle layık görülen yapımlar.

Entelektüel tartışmalara alan açıyor

Entelektüel tartışmalara alan açıyor

GAİN, ayrıca gazeteci yazar Çınar Oskay’ın “Konuşmamız Lazım” isimli programıyla Noam Chomsky’den Yuval Noah Harari’ye entelektüel dünyanın dev isimlerini ağırlayarak izleyicisiyle buluşturuyor.

“İlber Ortaylı ile Zaman Makinesi”, “Ahmet Mümtaz Taylan ile İstanbul Hesabı” ve Mirgün Cabas’ın alanındaki başarılı isimleri ağırladığı sohbet programı “Orda Rahat Mısın” gibi içerikler de GAİN’in çok izlenenleri arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Festival seçkisi ve kısa filmler

Festival seçkisi ve kısa filmler

“Another Round”, “The Motorcycle Diaries” ve “The Diving Bell and Butterfly” gibi ses getirmiş ödüllü yapımlara yer veren platformda, klasikleşmiş Türk filmleri ve Fransız festival filmleri gibi seçkiler de izlenebiliyor. Bunlara ek olarak alışılagelmiş kurguların dışına çıkan anlatımlar ve farklı formatlarıyla izleyiciye yepyeni deneyimler sunan kısa film kategorisi de, GAİN izleyicisinin 5 dakikalık boşluğunu dahi kaliteli içeriklerle değerlendirebilmesine imkân veriyor.

Yeni nesil müzik keyfi

Yeni nesil müzik keyfi

Müzik, tiyatro, mizah ve trajedi arasında gezinen “Electro Monolog” gibi yaratıcı işlerin yanı sıra, “GAİN Sahne”, “Sahne Arkası”, “Pazar Klasiği”, “Şarkı Hikayeleri” gibi ünlü sanatçı ve bestecileri dinleyicilerle buluşturan müzik içerikleri de GAİN’de sık sık yayına alınıyor.

2 yıla pek çok “ilk” sığdırdı, yeni yaşında çok daha fazlası yolda

2 yıla pek çok “ilk” sığdırdı, yeni yaşında çok daha fazlası yolda

Yüzde yüz yerli yatırımla kurulan tek dijital yayın platformu olan GAİN, kısa bir süre içinde 1 milyon aboneyi aşarak alanındaki başlıca oyunculardan olacağını kanıtlamıştı. Ayrıca bugüne dek pek çok ilke daha imza attı. Dikey ekranlar için hazırlanan ilk diziyi yayınladı, dünyaca ünlü isimleri buluşturan “Hamlet” global dizi sektörünün en prestijli festivallerinden sayılan Series Mania’da finalist olan ilk ve tek Türk yapımı oldu. Dayı Şov ve haber programları ile halen Türkiye’nin canlı yayın yapan tek dijital içerik platformu konumunda.

Kampanya sadece 30-31 Aralık 2022 tarihlerinde gain.tv web sitesi üzerinden alınacak, 99 TL’lik bedeli peşin olarak ödenecek yıllık aboneliklerde geçerlidir.

GAİN’i indirmek için:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trgain.mikrogain

https://apps.apple.com/us/app/gai-n/id1516180910

https://appgallery.huawei.com/app/C103593621

GAİN Akıllı TV uygulaması, Apple TV ve Android TV’yi destekleyen tüm televizyonlardan, ayrıca Samsung ve LG App Gallery’den “GAİN” aratılarak indirilebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın