Görüş Bildir
Haberler
Futbol Tarihinde İlk! Manchester United - Everton Maçı Facebook'tan Canlı Yayınlanacak

Futbol Tarihinde İlk! Manchester United - Everton Maçı Facebook'tan Canlı Yayınlanacak

Bu akşam Manchester United ile Everton, Wayne Rooney adına düzenlenen yardım maçında karşı karşıya gelecek. Maçın bir başka anlamı ise, Facebook'tan canlı yayınlanacak olması. Futbol tarihinde ilk kez bir maç Facebook'tan canlı yayınlanmış olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Futbola Everton altyapısında başlayan ve 2004'ten beri Manchester United forması giyen Wayne Rooney, bu akşam Manchester United ile Everton arasında oynanacak yardım maçı ile onurlandırılacak.

Bu özel maç hem Wayne Rooney hem de Manchester United'ın resmi Facebook sayfalarından canlı olarak yayınlanacak. Böylelikle ilk kez bir futbol maçı Facebook'tan canlı yayınlanmış olacak.

Maçtan elde edilecek gelir ise Wayne Rooney'in seçeceği 4 farklı yardım kuruluşuna bağışlanacak.

Rooney karşılaşma öncesi; 'Maçın küresel olarak Facebook'tan canlı şekilde izlenmesi benim için çok önemli. Umarım bu sayede bir farkındalık yaratabilir ve futbol sayesinde ihtiyacı olanlara daha fazla bağış toplayabiliriz' dedi.

Manchester United - Everton maçı, Türkiye saati ile 22:00'da başlayacak. Maçta Manchester United'ın yeni transferleri Ibrahimovic ve Mkhitaryan'ın da forma giymesi bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın