Görüş Bildir
Haberler
Futbol Her Zaman Futbol Değildir! Denemeniz Gereken Birbirinden Garip Futbol Oyunları

Futbol Her Zaman Futbol Değildir! Denemeniz Gereken Birbirinden Garip Futbol Oyunları

28.04.2018 - 03:09

Gerçekçi futbol oyunu dendiğinde akıllara iki oyun geliyor. FIFA ve PES serisi. Ancak futbol oyunları bunlarla sınırlı değil. Birbirinden ilginç futbol oyunları raflarda yerlerini alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rocket League

Rocket League

Rocket League, futbol oyunları içinde en popüler olanlardan biri. Arabalarla yapılan futbol maçlarını arkadaşlarınızla ya da internet üzerinden diğer oyuncularla oynayabilirsiniz. Hem arabalara hem de futbola ilginiz var ve bu oyunu hala denemediyseniz oldukça keyifli zaman geçireceğiniz kesin.

Robot Soccer Challenge

Robot Soccer Challenge

Robot Soccer Challenge'ın mantığı aslında Rocket League ile benzer. Bu sefer arabalarımızla değil, robotlarımızla maç yapıyoruz. Tabi ki grafiksel olarak Rocket League'in yakınına bile yaklaşamayacağı da bir gerçek.

Ball 3D: Soccer Online

Ball 3D: Soccer Online

İnternet tarayıcılarının popüler oyunu Haxball'u hatırlamayanınız yoktur. Ball 3D'de bu oyunun 3 boyutlusu olarak düşünülebilir. 3-5 arkadaş toplanıp vakit öldürmek isterseniz güzel bir alternatif olabilir. Steam üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Kopanito All-Stars Soccer

Kopanito All-Stars Soccer

Kopanito belki de listedeki en eğlenceli oyun. Çocukluğumuzda 'Goal 3' diye bir isim uydurduğumuz futbol oyununu saatlerce oynardık. İşte Kopanito'da onun torunu diyebiliriz. Faulün olmadığı, süper şutlarla rakiplerinizi bertaraf edebileceğiniz, kalenin arkasına dev bir pervana koyarak gol yemeyeceğiniz bu garip oyunu kesinlikle denemelisiniz.

Pixel Cup Soccer 17

Pixel Cup Soccer 17

Atari oyunlarını özleyenler için bir başka alternatif de Pixel Cup. Kopanito kadar uçuk olmayan,piksel grafiklerindeki tatlı detaylarla sizi içine çekebilecek olan Pixel Cup'a bir göz atmak isteyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Football, Tactics & Glory

Football, Tactics & Glory

Sıra tabanlı strateji oyunlarını savaş alanlarında oynamaya alışmıştık. Football, Tactics & Glory'de sıra tabanlı stratejiyi futbolla buluşturuyor. Kulübünüzü amatör kümeden alıp zirveye taşıyana kadar uzun zamanlar geçirebileceğiniz keyifli bir oyun.

FootLOL: Epic Fail League

FootLOL: Epic Fail League

FootLol görüp görebileceğiniz en garip futbol oyunu olabilir. Kaos = FootLOL'de diyebiliriz aslında. '22 adam bir topun peşinde koşuyor. Hiç anlayamıyorum.' diyorsanız bir de buna bakın. Ufo, savaş jetleri, Portal kapıları bulunan bu garip oyuna bir göz atmanız gerekiyor.

TOTOBALL

TOTOBALL

Langırt oynamayı seviyor ve dışarı çıkmaya üşeniyorsanız alın bu oyunu. 2 lira 10 kuruş vererek kendi langırt makinenizi bilgisayarınıza sıkıştırmış olacaksınız.

Tractorball

Tractorball

Tractorball'da Rocket League'e benzer bir oyun. Tahmin ettiğiniz gibi de arabaların yerine traktörleri kullanıyoruz. Tractorball'u farklı kılan ise hem iç kamera açısı olması hem de traktörün önündeki palet sayesinde daha dengeli şut atabiliyor olmanız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın