Görüş Bildir
Haberler
TV
FOX'un Sezona Bomba Gibi Giriş Yapmaya Hazırlanan Yeni Dizisi Darmaduman Karakterlerini Detaylıca İnceliyoruz!

FOX'un Sezona Bomba Gibi Giriş Yapmaya Hazırlanan Yeni Dizisi Darmaduman Karakterlerini Detaylıca İnceliyoruz!

GNS
27.10.2022 - 13:18

FOX'un yeni dizisi Darmaduman bu akşam 20:00'da ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun süredir dizi üzerinde çalışmaların sürdüğünü biliyoruz. Ay Yapım imzası taşıyacak dizi 'Beverly Hills, 90210' uyarlaması olmasıyla büyük ses getireceğe benziyor. Gelin hep birlikte Darmaduman oyuncuları kimlermiş bakalım! Darmaduman oyuncu kadrosunu tanıyoruz...👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX'un yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan dizisi Darmaduman bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Gelin biz de hep birlikte oyuncuları ve karakterleri tanıyalım. 👇

FOX'un yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan dizisi Darmaduman bu akşam ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Gelin biz de hep birlikte oyuncuları ve karakterleri tanıyalım. 👇

Kerem - Mert Yazıcıoğlu

Kerem - Mert Yazıcıoğlu

Kerem genel olarak sık sık duygulanmayan fakat olan duygularını da saklamaya meyilli bir gençtir. İkizi Ece ile ne kadar anlaşamasalar ve tartışma yaşasalar da, bu hayatta canı pahasına koruduğu ve güvendiği tek insan odur. İçinde bulunduğumuz dünyada adalet ve eşitlik için çaba sarf etmeyi boş bir amaç olarak görmektedir. Çok zeki ve empati becerisi yüksek biri olmasına rağmen, büyük başarılar peşinde koşmaktan çekinmiştir. İstanbul'da yeni bir hayata başlaması ile özellikle aşk dahil kaçındığı tüm duyguları yoğun bir şekilde yaşamaya başlayacaktır. Umursamaz tavrını burada geride bırakıp, hayatını değerli kılmak adına çalışacaktır.

Derin - Hafsanur Sancaktutan

Derin - Hafsanur Sancaktutan

Okulun popüler, her zaman ilgi alakası üstüne olan ve sosyal ortamların gözbebeği olan o kız Derin'dir. Çocukluğundan beri bu durum böyle gelmiştir. Dışarı yansıttığı kusursuz görünümün aksine, aile sevgisinden mahrum bir şekilde büyüyen Derin, küçükken babası tarafından terk edilmiştir. Tüm bu sebepler doğrultusunda zorda kaldığında ilaçlara koşan, alkolik ve depresif bir kızdır. Yaşantısına uyum sağlamış ve yanında kalmış en iyi arkadaşı Evren'in aksine, konfor alanını delip geçmek isteyen Kerem, Derin'e ilk kez kendi ile yüzleşme hakkı tanıyacak ve bu cesareti sağlayacaktır.

Evren - Aytaç Şaşmaz

Evren - Aytaç Şaşmaz

Evren annesinin kendini küçük yaşta terk etmesinin ardından, tüm çocukluğunu ilgisiz babası ile geçirmek durumunda kalmıştır. Üstelik babasını doğru dürüst tanımamaktadır. Yaşadığı çocukluk sebebiyle sorunlarını kendisi halledebilen, öfke kontrolünü sağlayan ve duygusal açıklarını büyük bir ustalıkla saklayan Evren'i bu duruma iten şey; mafyatik bir arka plana sahip kontrol manyağı babasıdır. En iyi arkadaşı ve onu en iyi anlayan tek kadın Derin'e karşı bile gizlediği şeyler vardır. Duygularını açığa çıkartmaktan kaçınır. İkizlerin hayatına girmesi ile birlikte dostluk ve aşk kavramlarını yeniden öğreneceği yeni bir yolculuğa çıkacaktır.

Ece - Aslıhan Malbora

Ece - Aslıhan Malbora

İkizi Kerem'in tam tersi bir yapıdadır. Ece sorumluluk sahibi bir insandır. Özellikle babası olmak üzere, insanların kendi hakkındaki düşüncelerine aşırı derecede bağlıdır. Daha çok sevilme ve ve onaylanma güdüsü ile yaşamaktadır. Bir taraftan kendisini kanıtlamaya çalışırken, diğer yandan yeteneğine karşı inançsız olması; mutlu olduğu zevklerini ve kendince uçarı gördüğü hayallerini ertelemesine yol açar. İstanbul'a gelen Ece, yeni bir dünya içerisinde kendini yeniden tanımaya başlar. Gerçek arzularını ve yeni duygularını keşfetmekten çekinmeyecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Harun - Necip Memili

Harun - Necip Memili

Harun çocukluğunda babasına hayan büyüyen bir çocuktur. Fakat üniversitede kendine yeni baştan inşa ettiği kimlik, babası ile arasının açılmasına yol açar. Sevgilisi Beliz ile evlenmesinin ardından ikizleri kucağına alan Harun, babasının tam tersi bir insan haline gelmiştir. Tüm hayatını adalete adamış olan ve haksızlıklara asla boyun eğmeyen Harun, çocukları için babasına boyun eğmek durumunda kalır. Yaşadığı süreçte kendi gençliğini ve değerlerini tekrar sorgulamak zorunda kalacak; babasını anlamaya çalıştığı her seferde içinde ondan kalan izlerle yüzleşecektir.

Beliz - Nur Fettahoğlu

Beliz - Nur Fettahoğlu

Beliz tüm çocukluğunu bohem bir aile yaşantısı içinde geçirmiştir. Üniversitede tanışıp evlendiği Harun ise ona aradığı huzur ve dinginliği, aile ve evlilik hayatı içerisinde sunmuştur. Ne olursa olsun Harun ve çocuklarının yanında olan Beliz, İstanbul'a taşınmayı da onlar için kabul etmiştir. Ayla ve Asaf ile yaşamaya başladıkları süreçte kendi doğrularını tekrar sorgulayacak, aile yaşamı dışında kendisi için var olmaya başlayacaktır.

Yağız - Ali Önsöz

Yağız - Ali Önsöz

Para ve iktidar sahibi olunca her şeyi elde edebileceğini düşünen Yağız, bunun için babasının gücünü kullanmaktadır. Kadınlara karşı aşırı saygısız, kendi gücünü tanımayanlar için öfke dolu ve cezalandırıcıdır. Aslında içten içe saygılı, iyi niyetli, manevi değerleri olan, sevdiklerine karşı koruyucu bir insandır. Fakat bunu dışa vurmak için geç kaldığını düşünür. Ece'nin gelmesi ile gerçekten sevilmenin ne demek olduğunu öğrenecek, sadece babasıyla değil, kendi dünyası ve değerleri ile büyük bir çatışmaya girecektir. Yağız'ın değişimi bu noktada başlayacaktır.

Ayla - Meral Çetinkaya

Ayla - Meral Çetinkaya

Eşi Asaf'ın komaya girmesi sonrası üzüntüden kalp krizi geçiren Ayla'nın yanına; oğlu, gelini ve torunları gelmiştir. Ayla bu süreçte hep birlikte yaşamayan başlayan ailesi ile ikinci ve son bir şans elde ettiğini düşünür. Mükemmeliyetçi ve otoriter bir yapısı olan Ayla, kocası Asaf'ın tekrar eve dönüşü ile birlikte oğlu Harun'u kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır. Ayla bu saatten sonra ailesini bir arada tutabilmek için her şeyi yapacaktır.

Asaf - Metin Coşkun

Asaf - Metin Coşkun

Asaf'ın büyüdüğü aile yapısı, babanın tek iktidar olduğu ailedir. Kendi babasından ne gördüyse, oğlu Harun'u da öyle yetiştirmiştir. Bu sebepten ötürü Harun ve Asaf'ın en büyük ortak özelliği inat; ikisinin yirmi beş yıl boyunca küs kalmalarına yol açar. Ayla'nın kendine uyguladığı baskıyla tekrar oğlu Harun'la aynı evde yaşamak zorunda kalacak olan Harun için, yeni bir dönem başlamak üzeredir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Simla - Beste Can Sağlam

Simla - Beste Can Sağlam

Çocukluğundan itibaren özgüven sorunları, yanlış anlaşılma, dışlanma gibi sorunlar yaşayan Simla, sosyal ortamlardan uzakta kalmıştır. Yaşadığı süreçlerde ise en yakın arkadaşı olan bilgisayar oyunlarına sığınmıştır. Yaşadığı kilo problemlerini kafasına fazlaca takan Simla, etraftaki zayıf, güzel ve havalı kızlara imrenerek bakar. Karakterlerinin ve ortak düşüncelerinin ne kadar benzer olduklarını fark etmelerinin ardından, Görkem'le sağlam bir arkadaşlığın ilk adımlarını atacaklardır. Kerem ve Ece'nin okula gelişi ile birlikte, Simla ilk kez yargılanmadan kendi olabileceği bir arkadaş grubuna dahil olacaktır.

Görkem - Umut Kaya

Görkem - Umut Kaya

Yoksul bir ailenin çocuğu olan Görkem, çocukluğundan beri babasından şiddet görmektedir. Yaşadığı bunca olay kendisinin içe kapanmasına ve toplumdan uzaklaşmasına sebep olur. Üniversitede tam burslu okuyan Görkem, aynı zamanda harçlığını elde edebilmek için çalışmaktadır. Evde babasından gördüğü fiziksel şiddetin izlerini kapatıcı ile saklaması, akranlarından gördüğü zorbalığın artmasına sebep olur. Korkak, içe kapanık, özgüvensiz ve sessiz biri olan Görkem, okulda da kimsenin gözüne batmamaya çalışarak köşelerde günlerini geçirir. Kerem ve Ece'nin okula gelişi ile Görkem'in asıl karakteri de günden güne ortaya çıkacaktır.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
afrodit06

Görkem - umut kaya , 3 yıl sonra ortalığı toza dumana katar gibi, şimdiden genç kardeşimize başarılar, diğer oyuncularımız zaten söylenecek söz yok hele mert... Devamını Gör