Görüş Bildir
Haberler
Fluffy Polar Bears ve Boyner Gururla Sunar: Mağazalarda NFT Temalı Ürünler Satılacak

etiket Fluffy Polar Bears ve Boyner Gururla Sunar: Mağazalarda NFT Temalı Ürünler Satılacak

Ali Aydemir
03.03.2022 - 15:00

Ünlü karikatürist Selçuk Erdem tarafından oluşturulan Fluffy Polar Bears NFT koleksiyonu Boyner mağazalarında yeni ürünlerle satışa çıkıyor! Ortaklık taraflar tarafından duyuruldu bile. İşte detaylar...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fluffy Polar Bears NFT koleksiyonu nedir?

Fluffy Polar Bears NFT koleksiyonu nedir?

Sevimli Fluffy Polar Bears, Ethereum Blockchain'de bulunan rastgele ve tamamen blokzincirle oluşturulmuş NFT'lerden oluşan 9.999'luk bir koleksiyondur. Bunların 99'u koleksiyonun özel edisyonları olacak ve tamamı elle çizilmiş olacak. 250 bin olası kombinasyonları ve çeşitli yüz ifadeleri, kıyafetleri, arka plan renkleri ve şapkaları var. Kutup Ayıları, ünlü karikatürist Selçuk Erdem tarafından çizilmiştir.

Twitter hesabından duyuruldu!

Anlaşmayla Fluffy Polar Bear ürünleri Boyner mağazalarında satışa çıkacak!

Anlaşmayla Fluffy Polar Bear ürünleri Boyner mağazalarında satışa çıkacak!

Fluffy Polar Bear ürünlerinin basılı olduğu tekstil ürünleri, anlaşmayla birlikte Boyner mağazalarında satışa çıkarılacak. Boyner Grup, bunun yanı sıra NFT içeren başka ürünlere yer vereceğini de duyurdu.

Fluffy Polar Bears bu anlaşmanın neden önemli olduğunu madde madde açıkladı.

Fluffy Polar Bears bu anlaşmanın neden önemli olduğunu madde madde açıkladı.
  • “Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş, Türkiye’de halka açık en büyük elektronik dışı perakende grubu. Boyner, Türkiye’de 37 ilde 117 mağazaya, çok katlı mağazaları ile 6 farklı mağazacılık konseptinde hizmet vermekte. Bunu uluslararası çevrimiçi alışverişle de birleştirin.”

  • “Görünürlük. Fluffy Polar Bears bir marka olmak için doğar. Bu, hedefimize doğru atılmış dev bir adımdır. Boyner’in NFT alanına tam kapsamlı pazarlama desteği ile ürün hattı olarak girmesi, bizler için büyük marka bilinirliği sağlayacaktır.'

  • 'Yeni Gelir Akışı. Bu koleksiyon büyük olacak. NFT sektörüne yeni gelen kişi bu parçalardan birine sahip olmak isteyecektir. Geliri Boyner ile paylaşacağız.”

İşte bu anlaşmanın önemi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın