Görüş Bildir
Haberler
Flört Uygulamalarında Yaşadıkları İlginç Hikayeleri Paylaşarak Güldürürken Düşündüren Kadınlar

Flört Uygulamalarında Yaşadıkları İlginç Hikayeleri Paylaşarak Güldürürken Düşündüren Kadınlar

Akdeniz İncesu
29.04.2021 - 14:40 Son Güncelleme: 29.04.2021 - 15:49

Nerde o eski aşklar...

Kaynak: https://www.buzzfeednews.com/article/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Günümüz dünyasında zamanımızın çoğunu ekran karşısında geçiyoruz. Pandeminin de etkisiyle çevrimiçi bir uygulamadan flörtleşmek artık oldukça normalleşti.

Günümüz dünyasında zamanımızın çoğunu ekran karşısında geçiyoruz. Pandeminin de etkisiyle çevrimiçi bir uygulamadan flörtleşmek artık oldukça normalleşti.

Elimizdeki telefonlara bakarak saatlerce insanlarla konuşuyoruz. Özellikle son 10 senede oldukça popüler olan flört uygulamaları insanlarla tanışmayı ve iletişime geçmeyi kolaylaştırdı. Eskiden insanlar kafelerde buluşur, yemeğe ve sinemaya giderlerdi. Ancak pandemiyle birlikte çevrimiçi flört uygulamaları hayatımıza daha fazla girmeye başladı. Son dönemlerin en çok kullanılan sosyal platformlarından biri olan TikTok'ta, kadınlar flört hikayelerini anlatmaya ve tavsiyelerde bulunmaya başladılar.

TikTok'ta kadınlar #onlinedating etiketini kullanarak başlarından geçen flört anılarını anlatıyorlar.

TikTok'ta kadınlar  #onlinedating etiketini kullanarak başlarından geçen flört anılarını anlatıyorlar.

Aslında bu paylaşım hem videoyu çeken kadınların başlarından geçen şeylerle eğlenebilmesine hem de birbirlerine destek olarak yalnız hissetmemelerini sağlıyor. 'Onlinedating' etiketi ile paylaşılan videoların izlenme sayısı 3 milyarı geçmek üzere!

Karantina'da günlerin flörtleşerek geçtiğini anlatan genç bir kadının eğlenceli videosu;

Çok kullanılan flört uygulaması Tinder, yayınladığı rapora göre pandemi başladıktan sonra rekor tıklanma oranına ulaştı. Pandemi sebebiyle evde kalan gençler Tinder hesabı açarak insanlarla iletişime geçiyorlar. Ve bu sayı her geçen gün artıyor. Tinder'ın raporuna göre uygulamayı kullananların %50'den fazlasını Z Kuşağı oluşturuyor. TikTok uygulaması sayesinde kadınlar Tinder'da ve sosyal medyada yaşadıkları ilginç, komik ya da üzücü tecrübeleri birbirleri ile paylaşabiliyorlar.

Flörtleştiği kişiyle buluşmasına hazırlanan genç bir kızın günlüğü...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alaine Limjoco (@thefashionbum) bir gece randevusundan önce 'benimle randevuya hazırlanın' videosunu TikTok'ta paylaştı. Kısa süre içinde çok beğenilen videodan sonra insanlar Alaine'e randevusunun nasıl geçtiğini sormaya başladılar. İşte böylece randevu ve flört anılarını paylaşma akımı başladı...

Alaine Limjoco bu akıma öncülük ederek insanların birbirleriyle hikayelerini paylaşmaları için onları cesaretlendirdi. Ve her kadın buluşmalarından sonra yorumlarını Alaine'e göndermeye başladılar.

Alaine bu konuda 'İnsanlar ile benzer tecrübeleri yaşadığımı bilmek beni rahatlatıyor. Kimse yalnız değildir. Birbirimizle hikayelerimizi paylaşmalıyız!' şeklinde bir yorum yaptı. Alaine Limjoco'nun TikTok profili makyaj, seyahat ve moda sayfasından kadınların konuşabileceği rahat ve samimi bir ortama dönüştü.

Alaine takipçilerine flörtüyle ilgili yeni gelişmeleri aktarmaya devam etti.

Alaine bu tarz konular hakkında konuşmanın gerekli olduğunu ve deneyimleri paylaşmanın bizim için neyin iyi neyin kötü olacağına karar verme sürecinde önemli olduğunu söylüyor. Yeni bir flörte başlayan kadınlara 'Açık fikirli olun, beklentiye girmeyin ve hayatın tadını çıkarmaya çalışın' diyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Becky Carewe-Jeffries isimli TikTok kullanıcısı akıma destek olarak, Tinder anılarını besteleyerek piyanoda söylüyor.

Bu akımdan önce kendi şarkılarını çalan genç şarkıcı, 'Tinder Kabuslarımı Piyano Bestelerine Çevirmek' isimli yaratıcı işleriyle tecrübelerini kendine has tarzıyla anlatıyor. Şimdilerde ciddi bir ilişkisi olan Becky, artık kendi flört hikayelerini değil insanların hikayelerini şarkı şeklinde anlatmaya devam ediyor.

Sesinin güzelliği ve arkasındaki yaratıcı mizah❤️

Pek çok kadına bu tarz uygulamalarda açık saçık sözler söylendiğini belirten şarkıcı, 'Kadınların bu konuda birbirini koruması ve destek olması gerektiğini düşünüyorum. Bazen konuştuğumuz insan beklediğimiz gibi biri çıkmıyor ve üzülüyoruz. Hatta açık resimler gönderdikleri bile oluyor ve iki tarafta bu konuda aynı görüşte değilse bu rahatsız edici olabiliyor. ' diye ekledi. 'Aynı deneyimleri yaşayan insanları görmek kendimi yalnız hissetmemi önlüyor ve işin içine biraz mizah katmak istiyorum.' dedi.

Naseem Shafaei isimli kullanıcı da bu akıma katılanlar arasında. Erkeklerin sosyal medyada kadınları "tavlamak" için neler yazdıklarını inceleyen bir video paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Naseem Shafaei 'Sosyal medyada flörtleşirken kullanılan dil bana tuhaf geliyor. Eskiden yüz yüze oturup farklı şekillerde iletişim kurardık. Pandemiden önce gerçek hayatta flörtleşmek oldukça eğlenceliydi ancak şimdi garip deneyimler yaşıyoruz. Kadınların bu deneyimleri birbirleriyle paylaşmalarını seviyorum.' dedi.

TikTok'ta onlinedating etiketi ile benzer videolara ulaşabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
5
4
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın