Görüş Bildir
Haberler
Flört Etme Tarzının Hayvanlar Aleminde Hangi Çiftleşme Dansına Denk Düştüğünü Söylüyoruz! 😂

etiket Flört Etme Tarzının Hayvanlar Aleminde Hangi Çiftleşme Dansına Denk Düştüğünü Söylüyoruz! 😂

Sonuçta insan dediğimiz şey de sosyal bir hayvan! Flört dediğimiz süreç de hayvanlar aleminde çiftleşme dansından başkasına denk düşmüyor. Bakalım sen hangi hayvan gibi flört ediyorsun?

Hayvan gibi şi yapıyorsunuz ya! 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce doğal yaşam alanını bilmeliyiz! Söyle bakalım günün çoğunu nerede geçiriyorsun?

2. Peki şu hayatta hiçbir finansal endişen olmasaydı, nasıl bir meslekte olmak isterdin?

3. Şimdi konuya girelim! Her flört inceden inceye "kesmekle" başlamaz mı zaten? O'nu bir süredir izliyorsun, gözlerini alamıyorsun... Neden?

4. Sence en az kaç çocuk?

5. Peki evlilik kurumuna dair düşüncelerin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekiiii... Flörtünle bir süredir tatlı tatlı konuşuyorsunuz. Artık bir sonraki aşamaya geçmek ve ciddi bir ilişkiye dönüştürmek istiyorsun. Hamlen nedir?

7. Şimdi gene dürüst olunması gereken bir konuyu irdeleyelim bakalım... Kıskançlıkla aran nasıl?

8. Günümüz flörtlerinde artık sevgili olana kadar geçilen uzun bir süreç var. Bu süreçte ne kadar tek eşli kalıyorsun bakalım?

9. Son olarak da kısa ve net bir şekilde aşka bakış açını öğrenelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ayı gibi flört ediyorsun!

Evet, çiftleşme dansında, yani flört olaylarında tam bir ayısın kardeşim. Dur, hemen kızma! Şöyle ki; sen diğerleri gibi şarkı söylemek, dans etmek, gösteriş yapmak yerine direkt konuya giriyorsun. Efendi gibi balığını yakalayıp, flörtünün önüne koyarak 'Sana bu hayat yolunda destek olacağım, sözde değil, gerçek emeklerle ilgimi ve sevgimi daima göstereceğim' diyorsun. Biraz sıkıcı mı? Evet. Ama kesinlikle net bir hareket. Sevgi senin için öyle bomboş laflarla, artis artis hareketlerle olacak şey değil. Senin için sevgi emek! Elbet bir gün bu net hareketinin ardındaki özveriyi anlayan biri çıkacaktır!

Tam bir tavus kuşu gibi flört ediyorsun!

Şekilsin şekil! Kendine güveniyorsun ve değerinin farkındasın. Senin için taktik maktik yok; birini beğenince çat diye kendini ortaya koyuyorsun. Bu çoğu zaman işe yarıyor ve asla herhangi bir stratejiye ihtiyaç duymadan, sadece kendin olarak karşındakini tavlayabiliyorsun. Tabi bazen bu kadar özgüven, herkese sökmeyebilir. Uzun vadeli ilişkilerde de flört dönemindeki başarını devam ettirebilmek için biraz çaba göstermeyi öğrenmelisin.

Flört konusunda tam bir penguensin!

Aşk nedir, cümle alem senden öğrenmeli! Sevmeyi en iyi sen biliyorsun; hem flörtü, hem de ardından gelen birliktelik sürecini... Sadıksın bir kere! Ayrıca çok da incesin! Sevdiğine sevgini hem sözlerle, hem sadakatle, hem de emekle gösteriyorsun. Son derece eşitlikçisin. İş paylaşımı yapıyorsun, şımartmayı da seviyorsun. Sevgilini önceliğin haline getiriyorsun. Herkesin hayalindeki insansın; kendin gibi birini bulmalısın ki kimse bu güzel varoluşunu istismar etmesin!

Flört konusunda tam bir aslan gibisin!

Senin için flört denen şey de, birliktelik ve aşk da tam bir oyun! Genelde asıl eşini bulana kadar biraz hoppa ve havai bir halde dolanıyorsun. Gözüne kestirdiğin kişiyle ise flört anlayışın adeta didişmek! Sert şakaları, laf sokmaları seviyorsun. Karşındakinin de sana ayak uydurabilecek şakacı, eğlenceli ve sağlam bir karakter olmasını istiyorsun. Resmen ilkokulda saç çeken çocuklar gibi, karşındakini kızdırarak ilgini belli ediyorsun. Senin hakkından ancak senin gibi biri gelebilir! Drama bol olacak ama eğleneceğin de kesin!

Flört konusunda kuş gibi şakıyorsun!

Ağzın laf yapıyor! Flört oyununda en büyük gücün bu! Karşındakini kah güldürüyor, kah etkiliyorsun. Sadece seni dinlemek için bile potansiyel eşler etrafına toplanıyor. Fakat pek de tek eşli olduğun söylenemez doğrusu! Flört dönemini eğlence gibi görsen de, birliktelik döneminin sorumluluğunu bazen ağır bulabiliyorsun. Bu yüzden eğer uzun bir ilişki istiyorsan; daha az çene, daha çok iş yapmalısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
230
122
77
20
10
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?