Görüş Bildir
Haberler
Fiziksel Kusurların Bizi Daha Güçlü ve Başarılı Yaptığını Kanıtlayan 10 Müthiş İnsan

etiket Fiziksel Kusurların Bizi Daha Güçlü ve Başarılı Yaptığını Kanıtlayan 10 Müthiş İnsan

Rinascita
10.12.2016 - 21:13

Ne yazık ki, birçoğumuz yaşadığımız sorunlardan ötürü başkalarını suçlamaya alışmışız. Hatta bu sebepten ötürü hayatımıza devam edemiyoruz. Brightside'ın derlediği bu galeride, fiziksel kusurların asla hayattan vazgeçmeye değer olmadığını gösteren güzel insanları tanıyacağız.

Kaynak: https://brightside.me/wonder-people/1...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Winnie Harlow

1. Winnie Harlow

Winnie, çocukluğundan bu yana ak deri rahatsızlığı yaşıyor. Model olma hayaliyle yanıp tutuştuğu zamanlarda ise, arkadaşları ona zebra, inek gibi sıfatlar yakıştırarak Winnie'nin hayatını zehir etmeye çalışmışlar. Winnie vazgeçmedi ve America's Next Top Model adlı televizyon programına katıldı. Hatta en çok beğenilen modellerden biri oldu. Katıldığı programlardan birinde de ak deri hastalığının sadece bir cilt kusuru olduğunu, hayatınızı mahvedecek bir şey olmadığını anlatmaya çalıştı.

2. Stephen Hawking

2. Stephen Hawking

Hawking 21 yaşında iken, paralizi tanısı konuldu ve doktorların söylediğine göre iki buçuk yıl kadar bir ömrü vardı. Stephen ise yalnızca okumaya devam etmekle kalmadı, aynı zamanda dönemin en bilinen kuramsal fizikçisi oldu. 1985 yılında konuşma yeteneğini kaybetti, ama bu da onu durdurmadı.

3. Peter Dinklage

3. Peter Dinklage

Game of Thrones, Cronicles of Narnia ve X-Men filmlerinin yıldızı; karizma, yetenek ve azimli çalışmanın etkileyici bir boy uzunluğundan daha önemli olduğunu gösteren yaşayan efsane! Dinklage cücelik olarak bilinen kalıtsal bir hastalıkla doğdu. Şu an boyu 1.35 metre. Cüce olarak adlandırılmaktan gocunmuyor, hatta bununla ilgili şakalar bile yapıyor.

4. Viktoria Modesta

4. Viktoria Modesta

'Biyonik pop star' olarak adlandırılıyor bu cesur kız. Doğum yarası yüzünden Viktoria'nın diz kapağının altına kadar olan kısmı alındı. Viktoria ise bu konuda çok kararlı davranarak engelini yaratıcılığa dönüştürdü. Dergiler için poz veriyor ve güzellik standartları konusundaki yaygın algıları yıkıyor.

5. Sylvester Stallone

5. Sylvester Stallone

Sylvester Stallone'nin yüzündeki sinirler doğum sırasında yapılan tıbbi bir hata sonucu zarar gördü. Bu hata yüzünün sol alt kısmında kısmi felce neden oldu. Ayrıca zaman içerisinde konuşma problemi yaşamaya başladı. Bu rahatsızlığı mesleki anlamda olumsuz olsa da, Sylvester aralarında Rockie, The Expendables  ve Rambo'nun da bulunduğu 50'den fazla filmde rol aldı. Ayrıca çenesini kullanarak değil, yüzündeki cesur ve sert ifade ile hafızalarda yer edindi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jamie Brewer

6. Jamie Brewer

Down sendromlu oyuncu ve model Jamie, American Horror Story adlı dizi ile ün kazandı. Ayrıca 2015 New York Moda Haftası'nda podyuma çıkan, genetik bozukluğu olan ilk kadın olarak tarihe adını yazdırdı. 

Genç kadınların yaptığıma bakmalarını ve  başarabileceklerini kendilerine söylemelerini istiyorum. Başkalarına oldukları kişiyi saklamamaları için ilham kaynağı oluyorum. 

7. Forest Whitaker

7. Forest Whitaker

Sol üst göz kapağının doğuştan düşük olması, Whitaker'ın oyunculuk kariyerini etkilememiş. En iyi oyuncu ödülü, Altın Küre ödülü, Emmy ödülü ve BAFTA ödülüne layık görülecek kadar iyi bir oyuncu Forest! Bütün eleştirmenler bu rahatsızlığın Forest'a bambaşka bir hava kattığını söylüyorlar.

8. RJ Mitte

8. RJ Mitte

Mitte çocukluğundan beri beyin felcinin verdiği hasarlarla başa çıkmaya çalışıyor. Breaking Bad adlı dizide, aynı rahatsızlığa sahip olan Walter White Jr karakterini canlandırmıştı. Kendini fiziksel sorunlar yaşayan insanlara adadı.

9. Marlee Matlin

9. Marlee Matlin

Marlee, En İyi Kadın Oyuncu ödülü alan işitme engelli tek insan! Bu arada, Marlee bu ödülü, hayatının ilk rolünü aldığı Children of Lesser God adlı filmdeki performansı ile kazandı. Ayrıca Desperate Housewives, Body Parts, My Name is Earl, Switched at Birth ve birçok dizide yer aldı.

10. Nick Vujicic

10. Nick Vujicic

Bu genç adam, çok az insanda görülen kol ve bacak eksikliği olarak bilinen tetra amelia adlı rahatsızlıkla dünyaya geldi. Bu rahatsızlığı, onun önünü kapatmadı aksine insanlara ilham kaynağı oluyor. Mutlu bir hayat sürdürmeyi başarmasının yanı sıra, hiçbir şeyin imkansız olmadığını anlattığı kitaplar yazıyor. Bu günlerde ise, motivasyon konuşmaları yaparak başkalarına yardım etmeye çalışıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1643
453
144
22
21
21
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Göktan Ünal

#7 de ne varmış anlamadım. Hiç bir kötü tarafı yok ki. Aynı şey bende de var, Hayko Cepkinde de var. Önemsiz bir şey bence

Alican Türkkollu

Orada yazan gibi bazı kişilere gerçekten mistik bir havada katıyor. Mesela Hayko Cepkin'le göz kapağı çok bütünleşmiş bir kusur gibi değil bilmiyorum bu tabi... Devamını Gör

queen of the alaska

listede kendimi görmek sevindirdi

Can Arat

Valla hiçbirinin yerinde olmak istemezdim istedikleri kadar zengin ve başarılı olabilrler. Sağlık herşeyden önemli. Stallone bile düşündürdü yani. İyiki en b... Devamını Gör