Görüş Bildir
Haberler
Fiyatlar Artmadan Evinizde Bulundursanız İyi Olacak 12 Kozmetik Ürünü

etiket Fiyatlar Artmadan Evinizde Bulundursanız İyi Olacak 12 Kozmetik Ürünü

Busena
09.12.2021 - 11:39

Piyasalar gözümüzü açıp kapayıncaya kadar değişiyor. İhtiyaçlarımızı fazla beklemeden gidermekte fayda var. Hayatın stresiyle boğuşmak bizi epey yorduğundan kendimize bu dönem daha iyi bakmalıyız. 

Sizi rahatsız eden cilt sorunlarınız varsa, veya uzun süredir aradığınız etkiyi hiç bir kremde bulamadıysanız sizi kullanımı sebebiyle uzun süre idare edecek, cildinizi tam da istediğiniz kıvama getirecek kozmetik ürünlerini seçtik. 

Kolajenden, manikür-pedikür pealing'ine kadar bir çok kozmetik seçeneğini incelemek için bekliyoruz. 👇🏽

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. La Roche akne ve yağlı ciltler için temizleme jeli.

1. La Roche akne ve yağlı ciltler için temizleme jeli.

400 ml boyuyla sizi uzun süre idare edecek cilt temizleme jelini çok uygulamanıza gerek yok. Akneli ve yağlı cildinize günlük olarak kullanmanız gereken jelin farkını bir kaç gün sonra gözlerinizle görebilirsiniz. 

Kullanıcıları da çok memnun.

Fiyatı: 119 TL. İncelemek için tıklayın.

La Roche Posay ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.

2. Simple su bazlı nemlendirici.

2. Simple su bazlı nemlendirici.

Gerçekten su bazlı olduğunu sürdükten 30 saniye sonra anlayabilirsiniz. Cildinizi yağlandırmadan, ihtiyacı olan su ve nemi sağlayan Simple su bazlı nemlendirici çantanızda bulunması gereken nemlendiricilerden. 

Fiyatı: 68,48 TL. 

Simple ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

3. Selülit kremi.

3. Selülit kremi.

Devir tasarruf devri olabilir fakat kendimizi salacak değiliz. Vücudumuzun her daim yaza hazırlıklı olması için kendinize ayıracağınız günlük 15 dakika ile selülitlerinizden kurtulabilirsiniz. Kullanıcılarının gözle görülür sonuçlar aldığı at kılı fırçası ve selülit kreminin fiyatı :118 TL.

4. Selin Beauty Mircale CC krem.

4. Selin Beauty Mircale CC krem.

Fondöten gibi gözeneklerinizi tıkayıp yağlandırmayan ama cilt tonunuza göre uyumlanan pigmentleriyle tüm cilt renginizi eşitleme özelliği olan Selin Beauty miracle cildinize iyi gelecek bir seçenek.

Fiyatı: 88,99 TL.

Selin Beauty ürünleri için tıklayın.

5. Saç bakım seti olmadan olmaz.

5. Saç bakım seti olmadan olmaz.

Kuaförde aralıklarla yapılan bakımlardansa evde düzenli uygulanan bakımları her saç tercih eder. Saçınızı kışın soğuğundan, yazın sıcağından koruyabileceğiniz, kullanıcısından tam not almış The Natural Ritualist mucizevi ikili saç bakım setinin fiyatı: 44,90 TL. 

Farklı saç ürünleri için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaş şekillendirici Wax.

6. Kaş şekillendirici Wax.

Son zamanların en çok satılan kozmetik ürünlerinden biri kaş şekillendirici waxlar. Tortulanmayan ve uzun süre kalıcı wax'ın fiyatı: 39 TL. Burada.

Ürün orijinal ben dahil bütün önermiş olduğum insanları kazandınız çok teşekkür ediyorum. Paketleme ye kadar harika. Ayrıca çok güzel kokuyor, sarı renk asla bırakmıyor.

7. Skinfood Salmon Kapatıcı.

7. Skinfood Salmon Kapatıcı.

Fazla yoğun olmayan, cilt tonunuzu eşitleyecek doğal bir kapatıcı. Ayrıca içinde bulunan omega-3, DHA gibi yağ asitleri sayesinde yaşlanma karşıtı bir ürün.

Fiyatı: 134,90 TL. İncelemek için tıklayın. Yanında küçük bir hediyeside var.

Kapatıcı seçenekleri burada.

8. Manikür ve pedikür peeling.

8. Manikür ve pedikür peeling.

Manikür için ürünün içine parmaklarınızı daldırın ve yavaş yavaş 2-3 dakika parmaklarınızı ovuşturun. Pedikür için dipteki tuzla üstteki yağı hafif karıştırıp tırnaklarınızın dibine dairesel hareketlerle uygulayın. 

Fiyatı: 48,45 TL. Peeling için tıklayın.

Tırnak bakım seçenekleri burada.

9. Ornate Boşnak beyazlatıcı krem.

9. Ornate Boşnak beyazlatıcı krem.

Kararma karşıtı kremi çok kullanmanıza gerek olmadan göz altı ve vücudunuzun dilediğiniz bölgesine uygulayabilirsiniz.Düzenli kullanımla farkı gözlemleyebileceğiniz krem aynı zamanda yaşlanma karşıtı. 

Fiyatı: 64,99 TL. Burada.

10. Öve öve bitirilemeyen Opalescence diş macunu.

10. Öve öve bitirilemeyen Opalescence diş macunu.

Bir çok influencer tarafından anlatılan beyazlatıcı etkili diş macununu sizin için bulduk, denemek isterseniz diye de küçük boyunu listemize ekledik. 

Fiyatı: 36,10 TL. İncelemek için tıklayın.

Beyazlatma konusunda çok çay kahve tüketen biriyim ona rağmen beyazlatma oldu. kokusu yoğun nane aromalı ben beğendim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kolajenli yüz serumu.

11. Kolajenli yüz serumu.

İçinde kolajen dışında; c vitamini, hyaluronik asit hücre yenileyici bulunan serum cildinize çok iyi gelecektir. Fazla para harcamadan cildinizin ihtiyacını karşılayabileceğiniz serumun fiyatı: 74,90 TL.

 Ürün elime çabuk ulaştı. 2 haftadır kullanıyorum ve cildime ışıltı verdi, cildim serumu hemen emiyor. Yüzümdeki değişim çevremde de fark edildi. Tavsiye ederim. Cilt tipinizi kontrol ederek almayı unutmayın.

Ürünü incelemek için tıkayın.

Farklı cilt serumları burada.

12. Aydınlatıcı, gözenek sıkılaştırıcı, leke karşıtı cilt bakım seti.

12. Aydınlatıcı, gözenek sıkılaştırıcı, leke karşıtı cilt bakım seti.

Tek bir alışverişle yüzünüzde sizi rahatsız eden bir çok soruna çözüm bulabileceğiniz, uzun süre kullanımıyla sizi mutlu edecek setin fiyatı: 302,40 TL. Burada.

Tonikle aydınlatıcı sarı olan serumu beğendim, gözeneklerim sıkılaştı, cilt rengim baya eşitlendi. Kesinlikle öneriyorum. Akne sorunu olanlar günde 2 kere kullanarak çok güzel sonuçlar alabilir. Hızlı kargo.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın