Görüş Bildir
Haberler
Final Fantasy XV Geliyor!

Final Fantasy XV Geliyor!

Pek çok Final Fantasy takipçisinin heyecanla beklediği o an geldi. Nihayet yıllar sonra dünyaca ünlü oyun serisinin bir sonraki büyük üyesi için çıkış tarihi belirlendi: 30 Eylül.

Duyuru oyunun yapımcısı Square Enix’in Los Angeles’ta yaptığı şık bir sunumda yapıldı. Oyun 30 Eylül’de tüm dünyada aynı anda çıkacak. Xbox One ve PS4’e gelecek. Ve elbette tek bir sürüm olarak değil birden fazla sürüm olarak sunulacak. Deluxe Edition’da oyunun yanında Blu-ray Kingslaive filmi, bonus oyun içi içeriği ve CD’ler için yüksek kaliteli CD kutuları ile gelecek. Ultimate Collector’s Edition ise tüm bunların üzerine çizim kitabı, aksiyon figürü ve pek çok ekstrayı içerecek. Bu paketten tüm dünya çapında sadece 30000 adet gönderilecek. Her iki paket de bu geceden itibaren Square Enix’in çevrimiçi mağazasından ön siparişe açılacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyunun geliştirilmesine 2006 yılında başlandığı duyurulmuş ancak süreç bugüne kadar uzamıştı. Bu uzun geliştirme sürecinin oyunun kalitesine yansıyıp yansımayacağı ise henüz kesin değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın