Görüş Bildir
Haberler
Film Gibi Cinayet: İlkay Öğretmen Kendisini Öldürmesi İçin Kiralık Katil Tutmuş

Film Gibi Cinayet: İlkay Öğretmen Kendisini Öldürmesi İçin Kiralık Katil Tutmuş

Emre Ordu
30.04.2019 - 20:16 Son Güncelleme: 01.05.2019 - 08:53

Kartal’da bir ilkokulda öğretmenlik yapan İlkay Sivaslı'yı öldürdüğü tespit edilen kişi, polis tarafından yakalandı. Cinayetin arkasında film senaryolarını aratmayan bir hikaye olduğu ortaya çıktı. Aktarılan bilgiye göre öğretmen Sivaslı kendisini öldürmesi için kiralık katil tuttu ancak kiralık katil kendisine aşık oldu. Bu nedenle Sivaslı'yı öldürmek istemedi. Ancak kadının uzun süre devam eden ısrarları sonucu cinayeti işledi.

Kartal'da 21 Nisan 2019 tarihinde meydana gelen olayda ilkokul öğretmeni İlkay Sivaslı tabancayla vurularak öldürülmüştü. Olayın ardından harekete geçen Cinayet Büro Amirliği düzenlediği operasyonda şüpheli Tanju D.'yi 22 Nisan 2019 tarihinde Adana'da yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelinin ifadesi ve polis araştırmaları sonucu cinayetin ardından film senaryolarını aratmayan bir hikaye çıktı.

İnternet üzerinden 6 bin TL'ye kiralık katil tutmuş...

İnternet üzerinden 6 bin TL'ye kiralık katil tutmuş...

Polis soruşturmasına göre İlkay Sivaslı'nın 10 yıl birlikte olduğu İ.E. adlı kişiyle aralarının bozulduğu ve ayrılmalarının ardından bunalıma girdiği tespit edildi. 

DHA'nın aktardığına göre, kendisini öldürmeye karar veren İlkay Sivaslı'nın bunu kendi yapamayınca internet üzerinden kendisini öldürmek için bir kiralık katil tuttuğu tespit edildi. 6 bin lira karşılığında internetten bulduğu Tanju D. ile anlaşan İlkay Sivaslı'nın öldürüleceği günü beklemeye başladığı öğrenildi.

Katil kurbanına aşık oldu

Katil kurbanına aşık oldu

Ancak kadınla konuşan kiralık katil Tanju D.'nin bir süre sonra kadına aşık olarak onu bir türlü öldürmeye yanaşmadığı tespit edildi. Tanju D.'nin kadınla her telefonla konuşmasını kaydettiği öğrenilirken bu konuşmalar sırasında İlkay Sivaslı'nın 'Beklemekten bıktım. Beni ne zaman öldüreceksin'. 'Beni arkadaşlarımın yanında öldürme' gibi cümleler kullandığı anlaşıldı.

24 gün sonra cinayeti işledi

24 gün sonra cinayeti işledi

İkilinin arasında 24 gün boyunca süren buluşma ve telefon konuşmalarının ardından sonunda Tanju D.'nin cinayeti işlemeye karar verdiği, önce İlkay Sivaslı'yı boğarak öldürmeye çalıştığı öğrenildi. Ancak birkaç denemesine rağmen bunu başaramayan şüphelinin daha sonra tabancayla İlkay Sivaslı'yı vurarak öldürdüğü öğrenildi.

Tutuklandı

Tutuklandı

Cinayet Büro Amirliği dedektiflerine kadınla yaptığı konuşmaların ses kayıtlarını veren Tanju D. işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Neye üzüleyim bir öğretmenin kendini öldürtmek için katil aramasına mı, altı bin lira için insan hayatına kastedenlerle bir arada yaşamaya mı. Her günü çocuk... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bipolar bir insan olarak intihar etmeyi düşünmediğim bir an yok başkalarının intihar girişimlerini okumak beni daha çok üzüyor adeta kendimi onun acılarını y... Devamını Gör

nursenaerengul

Terapi almayı düşünmedin mi hiç bu şekilde yaşamak çok üzücü:(

Atakan Türkoğlu

Kemal Sunal ın bombacı mülayim filmi geldi aklıma...