Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman, Yusuf Namoğlu'ndan Memnun

Fikret Orman, Yusuf Namoğlu'ndan Memnun

Fatih
19.03.2015 - 19:03

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yusuf Namoğlu'nun Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı'na getirilmesinin ardından, ilave yardımcı hakemlerin saha içinde belirleyici olmadığını, ligin de gayet iyi bir seyirde devam ettiğini söyledi.

Fikret Orman, Kulüpler Birliği Vakfı olarak, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile yaptıkları görüşmenin ardından, basın mensuplarının Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine hakem Fırat Aydınus'un atanmasıyla ilgili sorusunu yanıtladı.

Aydınus konusunda bir yorum yapmak istemediğini belirten Orman, Yusuf Namoğlu'nun hakem kurulunun başına getirilmesinden sonraki dönemi değerlendirerek, 'Yusuf Namoğlu başkan geldikten sonra özellikle 4, 5 ve 6. hakemlerin saha içinde eskisi kadar belirleyici olmadığını gördük. Lig de gayet iyi bir seyirde gidiyor. Tüm hakemler bizim hakemlerimiz. İyi niyetle yönetiyorlar. Maça etki edebilecek bir yorumda da bulunmak istemem. Hayırlısı olsun' şeklinde konuştu.

Önceliklerinin bu akşam Clup Brugge ile yapacakları maç olduğunu dile getiren Orman, '(Fırat Aydınus konusu) Yarın sabahın gündemi o. Çok da bir şey söylemek istemiyorum. 1,5 senedir ilk defa Fırat Aydınus bizim maçımıza gelecek' değerlendirmesini yaptı.

Belçika temsilcisiyle oynanacak rövanş öncesi heyecanlı olduklarını ve büyük bir istek taşıdıklarını dile getiren Orman, 'Kazanmak istiyoruz. İnanılmaz bir taraftar kitlesi var. Biletler bitmiş vaziyette. Bugün anlamlı bir gün. Beşiktaş'ın 112. kuruluş yıldönümü. Bundan sonrası artık futbolcuların karar vereceği bir şey. Hakem hatası olmamasını, sakatlık olmamasını temenni ediyoruz' şeklinde konuştu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0