Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman'dan Oğuzhan'a: "Kafanı Kırdırma, Gideceksen Barcelona'ya Git"

Fikret Orman'dan Oğuzhan'a: "Kafanı Kırdırma, Gideceksen Barcelona'ya Git"

Mustafa
31.12.2015 - 11:10

Beşiktaş takımında başkan Fikret Orman ile sezonun başarılı isimlerinden Oğuzhan Özyakup arasında geçen bir diyalog yeni ortaya çıktı. Oğuzhan Özyakup, Orman'a takımda yeteri kadar forma şansı bulamadığını ve Lazio'ya gitmek istediğini söyledi. Başkan Orman ise genç futbolcuya tatlı sert bir cevap vererek 'Kafanı kırdırma, Lazio'ya mı gideceksin? Oğlum gideceksen Barcelona'ya, Münih'e, Madrid'e git. O zaman seni ellerimle veririm' dediği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ta 5 ay önce yaşanan bir olay yeni ortaya çıktı. Almanya'nın Bielefeld şehrinin Marienfeld kasabasında yeni sezon hazırlıklarını Şenol Güneş yönetiminde sürdüren Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'a o dönemde Oğuzhan'dan bir görüşme talebi geldi. Genç yıldız Klosterpforte otelinde başkanın karşısında çıkarak, 'Başkanım, Beşiktaş'ı sizleri çok seviyorum. Ancak burada mutsuzum. Geçen sene Bilic döneminde yeterli türlü forma şansı bulamadım. Sadece ben değil arkadaşlarım da daha fazla oynamam gerektiğini söylüyor. Bana Lazio'dan teklif var. Bonservis ödemeye hazırlar. Müsaadeniz olursa Lazio'ya gitmek istiyorum' diye konuştu. Oğuzhan'ı çok seven Karadeniz kimliğinden dolayı bizim uşak diye hitap eden Başkan Fikret Orman bu istek karşısında şaşırdı.

Başkanın Karşı Çıkması Üzerine Geri Adım Attı

Genç oyuncuya çıkışan Orman'ın 'Oğuzhan beni şaşırttın. Lazio'ya mı gideceksin. Bir tarafta 2 milyonluk Lazio, diğer tarafa 20 milyonluk Beşiktaş. Oğlum gideceksen Barcelona'ya, Münih'e, Manchester'a Liverpool'a ya da Madrid'e git. Senin kafanı kırarım. Biraz büyük düşün. Bu takımlardan teklif gelsin seni kendi elimle veririm. Ama bana Lazio ile gelme, kafanı kırdırma. Sen büyük yeteneksin' dediği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından Oğuzhan'ın da geri adım attığı ortaya çıktı.

Takımın Yıldızlarından Biri Oldu

Takımın Yıldızlarından Biri Oldu

Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan bu sezon gösterdiği performansla takımın yıldızı oldu. Oğuzhan Özyakup, çıktığı 15 maçta 5 gol atıp 5 de gol pası verdi.

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
10
3
1
1
0
0