Görüş Bildir
Haberler
FIFA 22'de TOTW 3 Belli Oldu: Son ve Foden, Göz Dolduruyor

FIFA 22'de TOTW 3 Belli Oldu: Son ve Foden, Göz Dolduruyor

Burak Kaya
07.10.2021 - 13:45

FIFA 22'de haftanın takımı geçtiğimiz gün belli oldu. Haftanın takımına girmeyi başaran Son ve Foden, özellikleri ile birlikte her kadroda oynamaya aday.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haftanın en iyi oyuncuları belli oldu.

Her hafta, dünyanın dört bir yanında iyi performans gösteren oyuncular FIFA 22'ye TOTW olarak ekleniyor. Bu hafta ise PL'nin yıldızlarından Son ve Foden, gösterdikleri performansla haftanın takımına girmeyi başardı.

Haftanın yıldızı seçilen Lille'in Kanadalı forveti David, özellikleri ile birlikte Fransa ligi kadrolarında bir tercih olabilir. Öte yandan Talisca'da haftanın takımında kendisine yer buldu. OTW kartı da olan Brezilyalı, TOTW seçildiği için OTW kartı da yükseltme aldı.

Orta saha ve kanat için Foden.

Orta saha ve kanat için Foden.
www.futbin.com

Gold kartı ile birlikte hücumcu orta saha rolünü iyi bir şekilde oynayabilen oyuncu, Liverpool'a karşı gösterdiği iyi performans ile birlikte haftanın takımında kendisine yer buldu.

Sol kanat olarak oyuna eklenen Foden'ın TOTW kartı, 86 hız ve 81 şut ile dikkat çekiyor. Bir kanatın aksine bir CAM veya CM olarak oynayabilecek olan İngiliz, fiyatı ile şu an bir tık pahalı.

Bu başka bir Son.

Bu başka bir Son.
www.futbin.com

Gold kartı ile birlikte oldukça dikkat çekici olan Son, TOTW kartı ile de PL kadrolarında kendisine oldukça fazla yer bulacaktır.

89 hız ve 88 şut özelliği başta olmak üzere birçok iyi özelliğe sahip olan Son, zayıf ayağının 5 olması ile birlikte de oldukça dikkat çekiyor.

Şu an çok pahalı olan Son, ilerleyen günlerde daha ucuzlaması ile birlikte rekabetçi kadrolarda kendisine yer bulacaktır.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın