Görüş Bildir
Haberler
Fıfa 15'Den Detaylar Ve Sistem Gereksinimleri

Fıfa 15'Den Detaylar Ve Sistem Gereksinimleri

okurtv.com
24.07.2014 - 14:09 Son Güncelleme: 24.07.2014 - 19:18

Fıfa 15'Den Detaylar Ve Sistem Gereksinimleri

Futbol oyunu dediğimizde yıllardır oyun severlerin aklına iki isim geliyor birisi ülkemizde de popüler olarak büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan PES serisi diğeri de FIFA serisidir. PES çıkardığı oyunlar ile açıkçası FIFA ’dan birkaç adım daima önde oluyordu. Fakat bu sefer anlaşılan o ki FIFA 15 rekabeti kızdıracak ve ilk defa gerçekten PES’in karşısına dişli bir rakip oyun çıkartabilecek.

Şu ana kadar internet üzerine sızan detaylara bakacak olursak yeni oyunda oldukça etkileyici ve geliştirilmiş grafik motoru ile ses efektleri kullanıyor. Ayrıca saha içerisindeki seyircilerin duruma göre refleks verme ve tepki vermesi gibi geliştirilmiş özellikler oyunun oynanabilirliğini son derece arttırabilecek olan özelliklerden biri.

Oyun açısından her şey güzel olmasına karşın oyunun PC gereksinimleri kısmında belki biraz sıkıntı olabilir, nitekim 2015 oyunu olması zaten grafiklerinin üst seviye olduğunun habercisi bunun yanı sıra bir de büyük bir bellek ihtiyacı oluşuyor. Yani oyunun rahat bir şekilde oynanması için belki de biraz sisteminizi arttırmanız gerekebilir. Yine de FIFA 15 bu sefer gerçekten etkili bir oyun ile futbol oyunu severlerin karşısında olacak ve gerçek anlamda bir PES rakibi oyun oynayacağız.

Daha çok oynanış, grafik ve ses üzerinde yapacağı değişiklikler ile diğer futbol oyunlarından daha çok öne çıkması beklenen FIFA 15’in ise resmi tarihi ise şu anda Eylül ayının sonu olarak görünüyor.

Hatırlatmakta fayda var, Fifa 15′de Türkiye Süper Ligi yer almıyor. 

 

Kaynak: http://okurtv.com/fifa-15-den-detayla...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın