Görüş Bildir
Haberler
Festival Ruhunu Özlemiş Bünyelere İlaç Gibi Gelecek 10 Etkinlik

Festival Ruhunu Özlemiş Bünyelere İlaç Gibi Gelecek 10 Etkinlik

Biletino
28.12.2015 - 11:19

1. Motto Weekend Powered by "SMASH THE HOUSE"

1. Motto Weekend Powered by "SMASH THE HOUSE"

Etkinlik endüstrisine Everyday is Weekend konsepti, Yellow Claw ve Barong Family üyeleri ile yüksek boyutta önemli bir giriş yapan Motto Space, yenilenen marka yüzü ve 'Motto Weekend' etkinlik serisi ile yolculuğuna devam ediyor.

Tomorrowland de özel bir yeri olan ve Dünyanın 1 numaralı prodüktör DJ ikilisi Dimitri Vegas&Like Mike ile büyük sükse yapan Powered By 'SMASH THE HOUSE'' konsepti 23 Ocak 2016 Cumartesi günü Maslak Arena'da yıldızlar geçiti ile senin için geliyor. Motto Player's tasarım ekibi etkinliğe özel, Maslak Arena'yı 'SPACE' başlığı altında muhteşem bir görsellikle geceye hazırlıyor.

2. Quattro Music Festival w/ DJ BL3ND

2. Quattro Music Festival w/ DJ BL3ND

Quattro Music Festival yine dev bir isimle karşınızda!

Festivallerin ve mekanların fenomeni haline gelmiş olan Dj BL3ND sevenleriyle buluşuyor. 2015 Yazında Life In Color Turu kapsamında tüm Avrupa’ya damga vuran ve Türkiye’den de rüzgar gibi geçen DJ BL3ND kendini çok özletmeden bir kez daha sizi efsane bir etkinliğe davet ediyor.

Etkinlik kapsamında bambaşka bir konseptle karşınıza çıkacak DJ BL3ND için maskelerinizi şimdiden hazırlayın ve geri sayıma başlayın!

3. DJ Mag IST SESSIONS

3. DJ Mag IST SESSIONS

Başarılı ve güncel yayıncılığı, etkin okuyucusu ve saygın ismi ile DJ Mag markasını Türkiye’de bir adım daha ileri taşıyan DJ Mag Türkiye uzun zamandır heyecan ile beklenen Underground etkinlik serisi ile müzik severlerle buluşuyor.

Elektronik müziğin başarılı eski ve yeni isimlerini DJ Mag IST Sessions adı altında buluşturacak olan DJ Mag Türkiye, habercilikteki öncü girişimcilik ve kalitesini etkinliklerde de kanıtlamak için gün sayıyor. Dünyaca ünlü bir çok ismi İstanbul’un kalbinde Kloster’da ağırlayacak olan ekip “Müzigin Gücü” sloganı altında İstanbul’ duyduğu kaliteli müziği okurları ve müzik severler ile buluşturacak.

4. Motto Weekend - Project III "THE LOST WORLD"

4. Motto Weekend - Project III "THE LOST WORLD"

Motto Space etkinlik endüstrisinde başlattığı vizyoner yenilikçi anlayışına Motto Weekend - Project III 'THE LOST WORLD' ile devam ediyor. Daha önce bir çok farklı konsepte imza atmış olan Motto Space Türkiye'de yine bir ilki gerçekleştirerek 'The Lost World' konseptini sizlere sunuyor. 

THE LOST WORLD konsepti altında sahne alacak ilk isim; Thomas Gold

5. EINMUSIK (Einmusika, Noir Music, Katermukke, BERLIN) + Cem Vegas @ Kite

5. EINMUSIK (Einmusika, Noir Music, Katermukke, BERLIN) + Cem Vegas @ Kite

10 yıl boyunca sürüklenmiş bir bavul ve otellerde geçen bir hayat. Elektronik müzik sanatçısı Einmusik, merdivenleri basamak basamak çıkarak başarıya ulaşmış biri. Sıkı çalışma, yeni fikirlerle dolu hard diskler ve ilham dolu anlarla bezenmiş bir zihin onu zamanla çok beğenilen bir prodüktöre ve bir canlı performans ustasına dönüştürdü.

6. STAVROZ (Live, Belgium) @ Kite

6. STAVROZ (Live, Belgium) @ Kite

Stavroz benzersiz ses dokusunu, açık bir zihniyetle müziğine yedirmiş Belçikalı eşsiz bir ikili. Bir şekilde elektronik unsurlarına jazz, çingene ritmleri ve swing aşılamayı mı başarıyorlar, yoksa başka bir şeyler mi oluyor? Şarkılarına birde siz bakın ve kendi hikayenizi yaratın. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, 8 barlık tekrar eden hiç birşey bulamayacaksınız. Artık bu oyuna biraz varyasyon getirmenin zamanı geldi, bırakalım tatlı ve biraz ince olsun, bırakalım içinde biraz house olsun...Veya tech house, jazz house, minimal house her ne demek isterseniz. Stavroz istediğiniz oyuncaklarınızı yaratacak.

7. John Digweed @ KLOSTER

7. John Digweed @ KLOSTER

Bu işi spotları değil, müziği sevdiği için yapan, insanların eğlenirken kendilerini dürüst bir şekilde ifade etmelerinden ve bunun bir parçası olmaktan mutluluk duyan, yaptığı işi ciddiye alan bir müzisyen. John Digweed yaptığı işe konsantre olur, seyirciyi yakaladığından emin olduğu anda yolculuk başlar ve son parça bitip parti sona erene kadar bu büyüleyici yolculuk sürer...

8. Flying Circus w/ Martin B. & Audiofly @ KLOSTER

8. Flying Circus w/ Martin B. & Audiofly @ KLOSTER

9. New Year's Eve @ Kloster

9. New Year's Eve @ Kloster

10. Pan-Pot @ KLOSTER

10. Pan-Pot @ KLOSTER

Tassilo Ippenberger ve Thomas Benedix'ten oluşan Pan-Pot, tamamen dans ettirme üzerine inşa edilmiş müziğiyle, dünyanın dört bir tarafında çaldıktan sonra, ilk albümü Pan-O-Rama'yla ününü daha da arttırdı. Berlinli bu süper kahramanlara kulak verin.

Siz de etkinliklerinize Biletino ile kolayca bilet satabilirsiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
48
48
24
23
23
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fatih yakar

hiç biri bi armin değil

Serdar Jun

Clash for Dawn oyununda klanıma beklerim oynayan arkadaşları.