Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'ye Feghouli Müjdesi

Fenerbahçe'ye Feghouli Müjdesi

Enver K.
20.08.2015 - 11:08
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin renklerine bağlama hayalikurduğu Sofiane Feghouli ile ilgili flaş bir açıklama yapıldı.

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Mestalla Stadı'nda Monaco'yu konuk eden Valencia rakibini 3-1 mağlup edip önemli bir avantaj elde etti.

Fenerbahçe ile adı anılan Sofiane Feghouli ise 1 gol atıp 1 de asist yaparak gecenin kahramanı oldu.

Valencia teknik direktörü Nuno Espirito Santo, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe'nin Feghouli için yaptığı teklifle ilgili soruya şu cevabı verdi:

'1 yıllık kontratı var. Takımda sözleşmesini uzatmayan tek oyuncu o ve yenilemeyle ilgili de bir görüşmemiz olmadı. Transferi mümkün. Gösterdiği profesyonellikten dolayı kendisine minnettarım. Gerçekten çok iyi bir maç oynadı.

Bana kalırsa bizimle devam etmeli ancak teklif cazip. Futbolcuyu çok istiyorlar. Gitmesine mani olamayız. Oyuncunun gönlünün bizden yana olduğunu biliyorum. Ancak bazı konularda anlaşma sağlanamıyor. Transfer pazarı henüz kapanmadı. Her an her şey olabilir.'

Fenerbahçe'nin 8 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağlamaya çalıştığı 25 yaşındaki futbolcunun, haftasonunda İstanbul'a geleceği iddia edilmişti.

Profesyonel kariyerine Fransız ekip Grenoble'de başlayan Cezayirli yıldız, 2010 yazında Valencia'ya transfer olmuştu.

Fransa doğumlu olan kanat oyuncusu, 2010-2011 sezonunda Almeria'ya kiralandıktan sonra Valencia'ya geri dönüp artık takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer almaya başlamıştı.

Valencia formasıyla 4.5 sezonda 172 resmi maça çıkıp 26 kez fileleri havalandıran Feghouli, 2011-2012 sezonundan itibaren toplam 25 asistle La Liga'da açık ara en çok asist yapan Valencialı futbolcu konumunda bulunuyor.

2014 Dünya Kupası'nda 1 gol atıp 2 asist yaparak dikkatleri üstüne çeken Feghouli, Cezayir Milli takım formasını toplamda ise 35 defa terletip 9 gol kaydetti.

Mackolik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın