Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Sivas'a Geldi

Fenerbahçe Sivas'a Geldi

Fatih
08.05.2015 - 22:04

Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi Sivas'a geldi. Yoğun sis nedeni ile ilk denemede pisti pas geçen kafile uçağı, ikinci denemede alana inebildi.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe kafilesi özel uçakla, saat 17.35 sıralarında Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na iniş yaptı. Havaalanındaki yoğun sis nedeni ile kafileyi taşıyan uçak ilk denemede pisti pas geçerek iniş yapamadı. Kent üzerinde yaklaşık 20 dakika tur atan uçak, ikinci denemesinde alana iniş yapabildi.

Sarı-Lacivertli kafileyi havaalanında Sivas Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri ile 150 dolayında taraftar karşıladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'ye Coşkulu karşılama

Fenerbahçe'ye Coşkulu karşılama

Ünifeb 1907 grubu futbolculara burada kendi adlarına imzalı mektuplar verdi. Havaalanından çıkıp otobüse giden oyunculara taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Maç için kente gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler başka bir otobüsle kent merkezine geçti.

Her hangi bir olay yaşanmaması için otobüsün geçiş güzergahında jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Yol güzergahına belirli aralıklarla ekipler yerleştirildi. Kent merkezine gelen Fenerbahçe kafilesi konaklayacağı otele yerleşti.

Sarı-Lacivertli kafiyeye otel önünde de taraftarları sevgi gösterilerinde bulundu. Futbolcular otel girişinde kendilerini karşılayan 18 yaşındaki kas hastası Yasin Sülümer ile fotoğraf çektirdi.

Fenerbahçe kafilesi şu isimlerden oluştu:

Fenerbahçe kafilesi şu isimlerden oluştu:
Fenerbahçe kafilesi şu isimlerden oluştu:

'Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Emmanuel Emenike, Alper Potuk, Diego Ribas, Pierre Webo, Dirk Kuyt, Serdar Kesimal, Moussa Sow, Uygar Mert Zeybek, Erten Ersu.'

DHA, Gökhan Ceylan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın