Görüş Bildir
Haberler
Diego Asist Yaptı, Fener Tek Golle Kazandı

Diego Asist Yaptı, Fener Tek Golle Kazandı

Ulaş
26.07.2014 - 13:33 Son Güncelleme: 26.07.2014 - 20:11

Diego Asist Yaptı, Fener Tek Golle Kazandı

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe, çıktığı ilk hazırlık maçında 1-0 galip gelirken Sarı-Lacivertli ekibin tek golü yeni transfer Diego'nun asistinde Mehmet Topuz'dan geldi.

Yeni sezon çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçında Düzce 18 Temmuz Stadı'nda İran'ın İsfahan ekibi Sepahan FC ile karşılaşan Fenerbahçe, mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Sarı-Lacivertli ekipte yeni transfer Diego Ribas, ilk maçına çıktı ve ortaya koyduğu futbolla beğeni topladı.

Son şampşyon sahaya Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Mıhael Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Moussa Sow, Pierre Webo ilk 11'i ile çıktı.

Oyunun kontrolünü ilk dakikalardan itibaren elinde bulunduran Fenerbahçe, 20. dakikada Diego'nun asistinde Mehmet Topuz'un mükemmel golü ile 1-0 öne geçti ve ilk devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya Ersun Yanal, oyuncu değişiklikleri yaparak tüm oyunculara süre vermeye çalıştı ve özellikle son bölümde genç oyuncular kendilerini kanıtlamak için mücadele etti.

Mücadelenin ikinci devresinde de Fenerbahçe oyunun kontrolünü elinde bulunduran taraf oldu. Sarı-Lacivertli ekipte Mousssa Sow ve genç oyuncu Muhammed rakip kalede tehlikeli pozisyonlar üretse de maçta başka gol sesi çıkmadı ve Sarı-Lacivertli ekip sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1455...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Sepahan FC ile bu akşam saat 18.00'de karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Sepahan maçını Eurosport.com Türkiye'den takip edebilirsiniz.

Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe ilk hazırlık maçını 26 Temmuz Cumartesi günü (bugün)yapacak.

Düzce 18 Temmuz Stadı’nda saat 18:00’de İran’ın İsfahan ekibi Sepahan FC ile oynayacak Fenerbahçe yeni sezon formalarını da ilk kez bu karşılaşmada giyecek. 19 Temmuz 2014 tarihinde taraftarın beğenisine sunulan formalar bu karşılaşma ile birlikte giyilmeye başlanacak.

  • Eurosport
Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0