Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin Yıldızı Bu Hafta Takımdan Ayrılabilir

Fenerbahçe'nin Yıldızı Bu Hafta Takımdan Ayrılabilir

Caner
13.07.2014 - 13:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıcak Haber | Fenerbahçe'nin Yıldızı Bu Hafta Takımdan Ayrılabilir - Süper Lig 2013-2014 - Futbol - Eurosport

Diego Ribas’a imza attıran Fenerbahçe’de şok bir ayrılık yaşanmak üzere.

Transferde sadece Diego Ribas’ı kadrosuna katan ve kadroda düşünmediği yabancı isimlere gelen teklfileri değerlendirmeye alan sarı lacivertlilerde beklenmedik bir ayrılık yaşanabilir.

Transfer bu hafta bitebilir

Portekiz basınında çıkan haberlere göre Bruno Alves adım adım Porto’ya gidiyor. İki gün önce ortaya çıkan Porto-Bruno Alves flörtünde yeni gelişmeler yaşanıyor. Avrupa basınında çıkan son haberlere göre Premier Lig takımlarından Manchester City, Porto’nun başarılı defans oyuncusu Mangala'yı kadrosuna katmak üzere olduğu ve Portekiz ekibinin de Mangala’nın yerine Fenerbahçeli Bruno Alves'i transfer etmek üzere olduüu ifade edildi.

Menajeri açık kapı bıraktı

Bruno Alves’in babası ve aynı zamanda menajeri olan Washington Alves, dün Radio Renascenç'e çarpıcı bir transfer açıklamasında bulunmuştu. İşte o açıklamalar;

' ' Fenerbahçe gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne gidemeyecek. Bu yüzden Bruno’nun takımdan ayrılma olasılığı olabilir. Portekiz’e döner miyiz bilmiyorum. Transfer konusunda her şey olabilir. Porto’nun teklifine hayır diyemeyebiliriz. Porto değerli bir kulüp ve Bruno’nun da eski takımı. Fenerbahçe’de mutluyuz kulüple aramızda bir sorun da bulunmuyor. Ancak uygun ortam oluşursa Bruno, Porto’ya gidebilir.''

Fenerbahçe izin verirse gidiyor

Bugün de Portekiz basınında yer alan haberlere göre Portolu birkaç yetkili hem Bruno Alves hem de menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi ve transfer için anlaşma sağladı. Fenerbahçe ile de görüşecek olan Portekizli yetkililerin sarı lacivertlilerle anlaşması durumunda Bruno Alves gelecek sezon Porto'da forma giyecek.

euroeport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0