Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Kulübü 108 Yaşında

Fenerbahçe Kulübü 108 Yaşında

Enver K.
03.05.2015 - 15:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Kulübü'nün kuruluşunun 108'inci, Mustafa Kemal Atatürk'ün kulübü ziyaretinin 97'nci yıl törenle kutlandı.

Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Turhan Şahin, Tahir Perek, Ünal Uzun, Metin Doğan, amatör şubelerin yöneticileri, kongre ve divan kurulu üyeleri, kulüp çalışanları, sporcular ve Fenerbahçe Koleji öğrencileri katıldı.

Divan kurulu başkanı Küçük, törende yaptığı konuşmada, Fenerbahçe Kulübü'nün Atatürk'e sahip çıkmasının diğer spor kulüplerinden farklı olduğunu dile getirerek, 'O bizim içimizde, o bizimle beraber. Yaşadığı müddetçe Fenerbahçe'yi desteklemiş büyük bir insandı. Bugün de onu unutmadık. Kulübümüzü ziyaretinin 97. yılını, 108. kuruluş yılıyla birlikte kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti var olduğu müddetçe bu kutlamalar ilelebet devam edecektir' ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu üyesi Şahin de kazanılan maçların ve şampiyonlukların sadece sayısal olarak önem arz etmediğini vurgulayarak, 'Son senelerde yaşamış olduğumuz bütün olumsuzluklara ve zorluklara rağmen bütün branşlardaki sporcularımızın kazandıkları maçlar, şampiyonluklar, en az işgal kuvvetleri döneminde kazanmış olduğumuz General Harrington Kupası kadar kutsal ve mukaddestir. Bu güzel gün, hepimize kutlu ve mutlu olsun' diye konuştu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın