Görüş Bildir
Haberler
Avrupa'da Vakıfbank İkinci, Fenerbahçe Grundig Üçüncü Oldu

Avrupa'da Vakıfbank İkinci, Fenerbahçe Grundig Üçüncü Oldu

Voleybolda Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde Rusya temsilcisi Dinamo Kazan'ı 3-1 yenen Fenerbahçe Grundig, üçüncü oldu. Finalde Pomi Casalmaggiore'ye 3-0 yenilen Vakıfbank ise turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Voleybolda Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final ikinci maçında Fenerbahçe Grundig, Rusya'nın Dinamo Kazan ekibini 3-1 yenerek, üçüncü oldu.

Dörtlü Final'deki ilk maçında VakıfBank'a yenilerek şampiyonluk şansını kaçıran Fenerbahçe Grundig, Dinamo Kazan ile oynadığı karşılaşmaya istediği gibi başlayamadı. Rus temsilcisi, genç oyuncularla mücadele eden Fenerbahçe Grundig karşısında ilk seti 25-20 kazanarak durumu 1-0'a getirdi.

İkinci sete hızlı başlayan Fenerbahçe Grundig, seti 25-10 alarak durumu 1-1 yaptı. Karşılaşmanın üçüncü setinde kullandığı etkili servislerle oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren Fenerbahçe Grundig, seti 25-18 kazandı ve 2-1 öne geçti.

Etkili mücadelesini dördüncü sete de taşıyan ve rakibinin yaptığı atakları ikili bloklarla durduran Fenerbahçe Grundig, seti 25-17 aldı ve müsabakayı 3-1 kazandı.

Fenerbahçe Grundig, böylece CEV Şampiyonlar Ligi'nde 2015-2016 sezonunu üçüncü sırada tamamladı.

Pomi Casalmaggiore 3-0 VakıfBank

Pomi Casalmaggiore 3-0 VakıfBank

Voleybolda Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final organizasyonunun final maçında ev sahibi İtalyan ekibi Pomi Casalmaggiore'ye 3-0 yenilen VakıfBank, ikinci oldu. 

Takımların karşılıklı sayılarak alarak başladığı maçta VakıfBank ilk teknik molaya 8-7, ikinci teknik molaya da 16-15 önde gitti. Daha sonra VakıfBank'ın file önünde yaptığı hataları iyi değerlendiren ev sahibi Pomi Casalmaggiore çekişmeli geçen ilk seti 25-23 alarak 1-0 öne geçti. 

Salonu dolduran taraftarı önündeki maçın ikinci setine iyi başlayan İtalyan ekibi, defanstan top çıkarmakta zorlanan VakıfBank karşısında ilk teknik molayı 8-7, ikinci teknik molayı da 16-13 önde bitirdi. Daha sonra toparlanan VakıfBank seti 20-20'de eşitledi. Etkili mücadelesine devam eden Pomi Casalmaggiore, seti 25-23 kazanarak durumu 2-0 yaptı.

Üçüncü çeyreğin ilk bölümünde de istediği mücadeleyi sergileyemeyen ve ikinci teknik molaya 16-13 geride giden VakıfBank, son bölümde bulduğu sayılarla durumu 22-22'de eşitledi. Tekrar kontrolü eline alan ev sahibi takım, bu seti de 25-22 aldı.

Karşılaşmayı 3-0 kazanan Pomi Casalmaggiore, 2015-2016 sezonunun şampiyonu olurken, VakıfBank ise ikincilikle yetindi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın