Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'de Sözleşme Tehlikesi

Fenerbahçe'de Sözleşme Tehlikesi

Sarı-lacivertlilerde 12 futbolcunun sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışına odaklanan Fenerbahçe, bir yandan da sezon sonu sözleşmesi sona erecek futbolcularıyla yeniden masaya oturmanın planlarını yapıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Braga'ya elendikten sonra yoluna lig ve kupada devam eden sarı-lacivertlilerde 12 futbolcunun sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek.

Topal, Caner ve Gökhan Görüşme Odasına

Fenerbahçe'de sözleşmeleri bitecek oyuncular arasında Mehmet Topal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün olması yönetimi düşündürüyor. Milli futbolcuları bırakmak istemeyen sarı-lacivertli ekip, sezon bitmeden bu üç futbolcuyla yeniden anlaşmak istiyor.

Takımın en önemli parçalarından biri olan Mehmet Topal'ın sözleşmesinin uzatılmasına kesin gözüyle bakılırken, Hasan Ali'nin iyi performansı sonrası Caner Erkin'in Inter'e gidebileceği konusu kulislerde konuşulmaya başlandı. Ancak bu üç futbolcu arasında Caner'in de sözleşmesinin uzatılması yüksek ihtimal arasında yer alıyor.

Gökhan Gönül üç milli futbolcu arasında en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. 31 yaşındaki yıldız oyuncunun sözleşmesi de sezon sonunda uzatılacak.

Diğer yandan Portekizli oyuncular Bruno Alves ve Meireles ile birlikte Çek oyuncu Michael Kadlec'in sözleşmeleri de sezon sonunda sona erecek. Bu oyuncularla yola devam edilip edilmeyeceği yönetim ve Teknik Direktör Vitor Pereira'nın kararı sonucunda netlik kazanacak.

Kiralıklar Dönüyor

Kiralıklar Dönüyor
Kiralıklar Dönüyor

Fenerbahçe'de sezon başında kiralık olarak kadroya dahil edilen Markovic, Abdoulaye Ba ve Fabiano da teknik ekibin olumlu rapor vermemesi durumunda takımlarına geri dönecek.

Öte yandan fazla forma şansı bulamayan Mehmet Topuz, uzun süredir kadro dışı olan Serdar Kesimal ve genç oyuncular Uygar Mert Zeybek ve Hakan Çinemre'nin sözleşmeleri de sezon sonunda sona erecek. 

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
3
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yine bir saçmalık olmaz inşallah. Mert yuvaya dönsün lütfen