Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'de Markovic Sevinci

Fenerbahçe'de Markovic Sevinci

Enver K.
18.11.2015 - 14:53
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 21 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan oyuncuların 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi. Ardından koşu ve koordinasyon çalışması yapan futbolcuların, yan top çalışmasıyla sürdürdüğü antrenmanı çift kale maçla tamamlandığı belirtildi.

A Milli Takımı'nın Yunanistan ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında forma giyen Ozan Tufan, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün yenileme çalışması gerçekleştirdiği, Şener Özbayraklı ve Alper Potuk'un ise antrenmanın tamamında takımla çalıştığı kaydedildi. Ülkelerinin milli takımlarında bulunan Luis Nani, Bruno Alves, Simon Kjaer ve Michal Kadlec'in bugün döneceği aktarıldı.

Sakatlıkları geçen Sırp hücum oyuncusu Lazar Markovic ve Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro'nun antrenmanın tamamında yer aldığı vurgulandı. Sakatlıkları bulunan Abdoulaye Ba, Caner Erkin ve Raul Meireles'in ise çalışmalarını özel program dahilinde sürdürdüğü bildirildi.

Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

LigTv

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın