Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'de 'Birlik, Beraberlik' Yemeği

Fenerbahçe'de 'Birlik, Beraberlik' Yemeği

Fatih
09.04.2015 - 23:05

Fenerbahçe'de başkan, yöneticiler, futbolcular ile teknik ve idari kadro organize edilen yemekte bir araya geldi.

Başkan Aziz Yıldırım ve eşi Gonca Yıldırım’ın ev sahipliğinde organize edilen yemeğe Asbaşkanlardan Mithat Yenigün, Ünal Uzun, Yönetim Kurulu Üyelerinden Dr. Serdar Erkan, Profesyonel Futbol Takımı oyuncuları ile teknik ve idari kadr katıoldı. Aziz Yıldırım ve eşi Gonca Yıldırım'ın ev sahipliğindeki yemek sıcak ve samimi bir havada geçti.

Yemekte, Fenerbahçe TV mikrofonlarına konuşan Emre Belözoğlu ve Hollandalı yıldız Dirk Kuyt birlik ve beraberlik mesajları verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emre Belözoğlu: "Bu etkinliği düzenleyen Sayın Başkanımıza teşekkür ederim"

Emre Belözoğlu: "Bu etkinliği düzenleyen Sayın Başkanımıza teşekkür ederim"
Emre Belözoğlu: "Bu etkinliği düzenleyen Sayın Başkanımıza teşekkür ederim"

Cumartesi günü yaşanan vahim olay neticesinde takımdaki morallerin bozuk olduğunu ifade eden Emre, “Takımımızda moraller bozuktu. Bu anlamda üzgünüz. Herkesin bunu bilmesini isterim. Bu etkinliği düzenleyen Sayın Başkanımıza teşekkür ederim. Bizim adımıza bir nebze moral olur diye ümit ediyorum. Zaten böyle organizasyonlar bizde çok oluyor. Saha dışındaki zamanlarımızı beraber geçirmeye çalışıyoruz. Bu da Takımın havasını olumlu yönde etkiliyor. Üzerimizdeki kötü havayı dağıtma adına bugün biraz daha farklı. Sayın Başkanımızın yapmış olduğu bu organizasyon inşallah bizim için iyi olur. Zaten güzel de geçiyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu son yaşanan olayın takımı daha da kenetlediğini ifade eden Emre Belözoğlu, “Biz sonuçta bu takımın menfaati için birlikteyiz ama sahanın dışında da ağabey-kardeşliğimiz, arkadaşlığımız hep bakiydi. Bu son yaşadığımız olay bizi daha çok kenetledi. O otobüsün içinde bulunan herkesle kader birlikteliği yapıyoruz. Kameramanımızdan masörümüze, malzemecimize kadar. İnşallah böyle şeyler futbolumuzda, Türkiye’mizde yaşanmasın. Bize yakışmayan şeyler bunlar. Saha içinde herkes kendi formasını, camiasını temsil ediyor ama sahanın dışına çıkıldığında başka yere gitmesin. O yüzden bizler sporcular olarak üzgün olduğumuzu belirtelim Bu hava değişecektir.Önümüzdeki günler önce Fenerbahçe camiası için sonra Türk sporu için güzel olur” şeklinde konuştu.

Dirk Kuyt: “Böyle etkinlikler bizim birlikteliğimizi gösteriyor”

Dirk Kuyt: “Böyle etkinlikler bizim birlikteliğimizi gösteriyor”
Dirk Kuyt: “Böyle etkinlikler bizim birlikteliğimizi gösteriyor”

Bu tür etkinliklerin takımın birlikteliğini gösterdiğini belirten Dirk Kuyt, “Takımın birlikteliğini göstermek açısından son derece önemli bir akşam yemeği olduğunu düşünüyorum. Burada olanlar sadece oyuncular değil. Aynı zamanda hocalarımız burada, Başkanımız ve bazı yöneticilerimiz burada. Böyle etkinlikler düzenlemek her zaman güzeldir çünkü böyle etkinlikler bizim birlikteliğimizi gösteriyor” diye konuştu.

Hafta sonu yaşananların gerçekten bir felaket olduğunu söyleyen Kuyt sözlerine şu şekilde devam etti: “Hafta sonu olan durum gerçekten felaket bir olaydı. Bunun sadece Fenerbahçe için berbat bir durum olduğunu düşünmüyorum aynı zamanda tüm Türk Futbolu için üzücü bir durum oluştu. Yaklaşık olarak 3 yıldır buradayım. Bu ülkeye geldiğim ilk günden beri bu ülkedeki futbolun insanlar için ne anlama geldiğini anlayabiliyorum. Bugün takım halinde göstermiş olduğumuz birlikteliğin aynısını futbolu seven herkesin göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü böyle üzücü olaylara karşı savaşmanın tek yolu bu. Çok üzücü bir olay yaşadık ama şu anda gördüğünüz gibi takım olarak birlikteyiz ve biz güçlüyüz. Şuanda hep birlikteyiz ve bu birlikteliği herkese gösterebiliyoruz. Bu birlikteliğimiz sayesinde gelecek, futbolu seven herkes için parlak gözüküyor.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0