Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe- Beşiktaş Derbi Maçı Nereden Canlı İzlenir?

Fenerbahçe- Beşiktaş Derbi Maçı Nereden Canlı İzlenir?

Sunay Korkmaz
29.11.2020 - 18:15

Fenerbahçe ve Beşiktaş bugüne kadar tarihlerinde 351 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Fenerbahçe 133 galibiyet elde ederken, 125 maçı da Beşiktaş kazandı. 93 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe'nin attığı 485 gole Beşiktaş 443 golle cevap verdi. Peki derbi maçı hangi kanallarda yayınlanacak? Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi saat kaçta başlayacak? İşte derbi maçı ile ilgili diğer detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak derbi karşılaşmasında iki takım da hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe - Beşiktaş maçı Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde saat 19:00'da oynanacak. Karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.  Karşılaşmada iki takımın sahaya çıkacağı 11'ler de belli oldu.

İlk 11'ler Belli Oldu

İlk 11'ler Belli Oldu

FenerbahçeAltay, Gökhan, Lemos, Tisserand, Novak, Sosa, Gustavo, Ozan, Pelkas, Perotti, Cisse.

Beşiktaş: Utku, Rosier , Necip, Montero, Rıdvan, Josef, Atiba, Mensah, Ghezzal, Larin, Aboubakar.

Derbiyi Hangi Kanallar Yayınlıyor?

Derbiyi Hangi Kanallar Yayınlıyor?

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçını, beIN Sports Connetct EPANA, Be Sport 1(belgium)/Hd, BT Sport 1/HD, Benfica Tv2(BTV2), Canal+ Sport (france), Canal+Futbol/HD, Daiema Sport 2 HD, Canal + Sport (poland) / Hd, Dolce Sport / Hd, Digi Sport 1 (Hun), Fox Sports (italy)/ HD, ESPN Caribbean, GO Sports 2 / Hd, / Hd, Futbol 1 (Ukranie), Lig tv3/HD, KAZ Sport, O2 Sport (cze), Ntv Plus Futbol 1 / HD, Sky Sport 2 (germany)/HD, OLL TV Player ve Sport 1 (israel)/HD gibi yabancı kanallar yayınlıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın