Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Beklerinden 5 Gol 18 Asist

Fenerbahçe Beklerinden 5 Gol 18 Asist

Enver K.
07.03.2016 - 11:29

Maç fazlasıyla liderliğini sürdüren Fenerbahçe, kanatlarda oynayan 4 savunma oyuncusundan da verim aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'de dün sakatlığı bulunan Gökhan Gönül'ün yerine Akhisar Belediyespor karşısında forma giyerek birer gol ve asist yapıp takımının 3-0'lık galibiyetinde başrol oynayan Şener Özbayraklı'nın etkili oyunu, sarı-lacivertlilerin bu sezon bek pozisyonunda sıkıntı yaşamadığını gösterdi.

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereria, kadrosunda bulunan 4 milli bekini de yoğun maç temposunda kullandı. Sol bekte Hasan Ali Kaldırım ve Caner Erkin, sağ bekte ise Gökhan Gönül ile Şener Özbayraklı formayı paylaştı.

Bu 4 oyuncusuna da formayı hemen hemen eşit veren Pereira, 45 resmi maçta Hasan Ali'yi 27, Şener Özbayraklı'yı 25, Caner Erkin'i 24 ve Gökhan Gönül'ü 20 kez oynattı.

5 gol 18 asist

5 gol 18 asist
5 gol 18 asist

Fenerbahçe'nin formayı paylaşan 4 milli savunma oyuncusu, skora da yüksek katkıda bulundu.

Bekte forma giyen dört futbolcu 45 resmi maçta toplam 5 gol, 18 asist yaptı.

En fazla skora katkı yapan isim ise Caner Erkin oldu. Caner, bir gol atmasına rağmen yaptığı 7 asistle ön plana çıktı. Bu süreçte en skorer isim ise Şener Özbayraklı oldu. Ligde ve kupada birer gol kaydeden Şener, ayrıca 4 asiste de imza attı.

Sağ bekin bir başka ismi Gökhan Gönül ise 20 maçta 1 gol, 4 asist yaptı. Hasan Ali Kaldırım ise bu sezon şu ana kadar bir gol ve 3 asistlik performans ortaya koydu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
14
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın