Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe 7-0 Zob Ahan

Fenerbahçe 7-0 Zob Ahan

Enver K.
11.07.2015 - 19:55

Pereira, Zob Ahan galibiyetini değerlendirdi

Pereira, Zob Ahan galibiyetini değerlendirdi

Zob Ahan'ı rahat bir oyunla 7-0 yenen Fenerbahçe'de Vitor Pereira, galibiyete rağmen takımda geliştirmeleri gereken şeyler oluğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin hazırlık maçında Zob Ahan'ı 7-0 yenmesinin ardından Vitor Pereira açıklamalarda bulundu.

Takımın ugünkü performansından memnun olduğunu söyleyen Pereira, 'Bugün takım halinde düşünüp takım halinde oynadık. Bu bizim başlangıç noktamız, daha iyi olacağız. Bugün sahaya yansıttıklarımız anlamında takımımdan memnunum. Buna rağmen takımda geliştirmemiz gereken çok şey var. Şu an fizik olarak çok iyi değiliz. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçımıza kısa süre kaldı. Ancak o zamana kadar daha iyi olacağız.Takımın uyumu, hareketliliği ve benim istediğim şeyleri anlayabilmeleri en önemlisidir' diye konuştu.

Maç sonunda oyuncuların açıklamaları ise şöyle:

Miroslav Stoch: Sahaya adım attığım ilk andan itibaren tribünlerdeki kalabalığı görmek beni çok motive etti. Kuvvet açısından biraz eksik kaldık ama bunun çalışmasını da yapacağız. İyi bir hazırlık maçı oldu.

Jose Fernandao: İyi bir kamp dönemi geçirdik, hocamızın dediklerini sahaya yansıtmaya çalıştık. Ligde de böyle kazanarak ilerlemek istiyoruz.

Abdoulaye Ba: Elimden gelen gayreti gösteriyorum. Yeni bir takımdayım. Arkadaşlarım da bana çok yardımcı oluyorlar. Daha da iyi olacağım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 3. hazırlık maçında İran'ın Zob Ahan takımıyla oynadığı hazırlık maçını 7-0 kazandı.

Fenerbahçe, yeni transferlerini sahneye çıkarmaya başladı...

Sarı-lacivertliler, Nani ve Josef de Souza'nın ilk kez forma giydiği hazırlık maçında İran'ın Zob Ahan takımına gol oldu yağdı... Portekizli yıldız Nani harika bir frikik golüne imza atarken, Josef de bir gole imza attı.

Fenerbahçe 5. dakikada Fernandao'nun golüyle 1-0 öne geçerken, ilk yarının sonucunu Miroslav Stoch ve Mehmet Topal'ın golleri belirledi. Sarı-lacivertliler, ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da Fenerbahçe, İran ekibi karşısında çok üstündü. Nani'nin 65. dakikadaki frikik golüyle skor 4-0 olurken, Josef, Mehmet Topuz ve Moussa Sow'un golleriyle durumu 7-0 yaptı.

Fenerbahçe, sahadan 7-0'lık sonuçla ayrılırken, 3. hazırlık maçını da galibiyetle tamamladı. Sarı-lacivertliler daha önce Romanya'nın Voluntari takımını ve PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'u mağlup etmişti.

Radyospor

Nani'nin frikik golü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0