Görüş Bildir
Haberler
Fatma Girik ve Filiz Akın'ın Sağlık Durumunda Son Durum Ne? Menajeri Bircan Silan Açıklama Yaptı...

Fatma Girik ve Filiz Akın'ın Sağlık Durumunda Son Durum Ne? Menajeri Bircan Silan Açıklama Yaptı...

Müge Kakşi
04.11.2021 - 22:01

Türk sinemasının usta isimleri Fatma Girik ve Filiz Akın'ın sağlık durumlarıyla ilgili haber geldi. 3 yıl önce beyin ameliyatı geçiren ve sonrasında yürümede güçlük çeken Fatma Girik ve bir süre önce Sepsis teşhisi konulan Filiz Akın'ın sağlık durumları hayranları tarafından merak ediliyordu. Ünlü isimlerin sağlık durumu hakkında Youtube'da yayınlanan MegaMag programına açıklama yapan Bircan Silan, iki ünlü ismin sağlık durumlarının iyiye gittiğini söyledi. Silan usta oyuncular için 'Onları seven herkesten pozitif enerjilerini göndermelerini ve dua etmelerini rica ediyorum' diye konuştu. Peki Fatma Girik sağlık durumu nasıl? Filiz Akın'ın sağlık durumu nasıl? İşte Bircan Silan'ın iki usta ismin sağlık durumu için yaptığı açıklamalar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçirdiği beyin ameliyatı sonrasında bir süredir yürümede güçlük çeken Fatma Girik ve Sebsis hastalığına yakalanan Filiz Akın'ın sağlık durumları hayranları tarafından merak ediliyor. Usta sanatçıların hem yakın dostu olan hem de menajerliğini yapan Bircan Silan konuya dair beklenen açıklamayı yaptı. Silan, Fatma Girik'in fizik tedavi aldığını ve durumun iyiye gittiği söylerken, Filiz Akın'ın ise oturmasında, kalkmasında, yürümesinde bir sıkıntı olmadığını sadece yemesinde problem olduğunu belirtti. Silan'ın açıklamaları hayranlarını bir nebze rahatlatırken, usta sanatçılar için dua etmelerini ve güzel enerjilerini yollamalarını söyledi.

Bircan Silan, Fatma Girik ve Filiz Akın'ın Sağlık Durumu İle İlgili Konuştu

Bircan Silan, Fatma Girik ve Filiz Akın'ın Sağlık Durumu İle İlgili Konuştu

Uzun yıllardır Yeşilçam’ın yıldızlarının menajerliğini yapan Bircan Silan bir süredir yoğun bir tedavi altında olan Fatma Girik ve Filiz Akın’ın sağlık durumları hakkında Mega Mag’ Youtube kanalında Melis Güvenç’e özel açıklamalarda bulundu. Bircan Silan, üç yıl önce geçirdiği beyin ameliyatından sonra yürümede güçlük çeken Fatma Girik’in Bodrum’da aldığı fizik tedavinin yetersiz kalmasından dolayı İstanbul’da bir rehabilitasyon merkezinde 1 aydır tedavi altında olduğunu söyledi. 

Silan’ın aktardığına göre, Fatma Girik sabah ve akşam olmak üzere günde üç saat fizyoterapi seansı alıyor ve giderek iyileşiyor. ”Fatma Hanım’ın yürümesi dışında bir sıkıntısı yok” diyen Bircan Silan, “Bodrum’da iki yıldır aldığı fizyoterapi sanırım yeterli olmadı ve Fatma Hanım bir aydır İstanbul’da çok iyi bir rehabilitasyon merkezinde yatıyor. Burada sabah ve akşam olmak üzere günde üç saat fizyoterapi seansını alıyor. Yürüme dışında herhangi bir sağlık durumunda bir şey yok. Tedavi sonrası taburcu olup Bodrum’a gitmeyi iple çekiyor” açıklamasında bulundu.

Fatma Girik'in Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Fatma Girik'in Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Usta sanatçının rehabilitasyon öncesi yürümede oldukça güçlük çektiğini ama imkansız bir durumda olmadığının altını çizen Silan, “Tek başına yürüyemiyordu illaki koluna iki kişinin girip yürütmesi gerekiyordu. Şimdi bu tedavi sonrası durumu iyiye gidiyor. En son iki hafta önce Türkan Şoray’la ziyaretine gitmiştik. Tedavisi biraz sabır gerektiriyor ama imkansız bir durumda değil. Bir an önce yine hızlı hızlı evin içinde koşturmak, festivallere katılmak, ödülünü kaldırmak, sevenleriyle iç içe olmak onun için çok kıymetli ve bunun için sabırsızlanıyor” dedi.

Sebsis Teşhisi Konan Filiz Akın Midesinden Beslenmeye Devam Ediyor

Sebsis Teşhisi Konan Filiz Akın Midesinden Beslenmeye Devam Ediyor

Kısa bir süre önce Sebsis teşhisi konan ve evinde tedavi altında olan Filiz Akın’ın da tedavisine hız kesmeden devam edildiğini aktaran Bircan Silan, “Filiz Hanım azimli ve hep pozitif enerjili bir kadındır. Ama tabi midesinden besleniyor bir süredir. Bundan dolayı bazen ufak tefek yaraları oluyor, morali bozluyor ama onun dışında her şey yolunda. Onun oturmasında, kalkmasında, yürümesinde bir sıkıntı yok sadece yemesinde problem var” şeklinde bilgi verdi.

Bircan Silan, iki usta isim için hayranlarından dua ve güzel enerjilerini göndermelerini isteyerek, “Bu insanlar çok kıymetliler, çok değerliler. Hepimizin hayatına iz bırakmış insanlar. Bu yüzden ben de onları temsil eden biri olarak, onları seven herkesten pozitif enerjilerini göndermelerini ve dua etmelerini rica ediyorum” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın