Görüş Bildir
Haberler
Fatih Altaylı Kimdir? Fatih Altaylı Habertürk'ten Ayrıldı mı?

Fatih Altaylı Kimdir? Fatih Altaylı Habertürk'ten Ayrıldı mı?

Elif
16.05.2023 - 19:49

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı, son günlerde gündemden düşmeyen isimlerden biri. Uzun süredir Habertürk'te çalışan ve Teke Tek isimli programıyla izleyicilerin karşısına çıkan Altaylı, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekiyor. Aynı zamanda köşe yazarlığı da yapan gazeteci geçtiğimiz saatlerde sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

Pek çok kişi ise Fatih Altaylı'nın hayatını ve kariyerini merak ediyor. Peki Fatih Altaylı kimdir, kaç yaşında, nereli? Fatih Altaylı Habertürk'ten ayrıldı mı? Neden ayrıldı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fatih Altaylı Kimdir?

Fatih Altaylı Kimdir?

Fatih Altaylı, 20 Eylül 1962 yılında Van'da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitiminin ardından Galatasaray Lisesi'ni kazandı. Buradan mezun olduktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne girdi. Fakat eğitimi yarıda bırakarak İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu'na geçti.

Fatih Altaylı'nın Kariyeri

Fatih Altaylı'nın Kariyeri

Fatih Altaylı, gazeteciliğe Cumhuriyet Gazetesinde başladı. Burada spor muhabirliği yaptıktan sonra Güneş'e geçti. Bir süre Gelişim Yayınları'nda yazı işleri müdürü olarak çalıştı. Güneş gazetesinin kapanmasının ardından Best FM'in kurucularından biri oldu.

1995 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Teke Tek programında sunuculuk yapmaya başladı. Bu dönem de Hürriyet Gazetesinde yazılar yayımladı. Bir süre sonra Kanal D'den ayrılıp Show TV'ye geçti. Show TV'de haber editörlüğü yaptıktan kısa bir süre sonra tekrar Kanal D'de çalışmaya başladı. Radyo D'nin genel koordinatörlüğünü yapan Altaylı, 2005 yılında Kanal D'nin haber yayın yönetmeni oldu.

2001'den 2002 yılına kadar Galatasaray Spor Kulübünde ikinci başkan olarak görev aldı. Doğan Medya Grubu'ndan 2005 yılında ayrıldı. ATV'de Teke Tek programı sunmaya ve Sabah gazetesinde köşe yazıları yazmaya başladı. 2009 yılında Habertürk'e geçti ve genel yayın yönetmeni oldu.

2014 yılında ise bu görevinden istifa etti ve Habertürk'ün internet sitesinde köşe yazıları yayımlamaya başladı. Ayrıca Habertürk'te Teke Tek programını da sundu. 2021 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü'nden ihraç edildi.

Fatih Altaylı Habertürk'ten Ayrıldı mı?

Fatih Altaylı Habertürk'ten Ayrıldı mı?

Uzun süredir Habertürk'te çalışan Fatih Altaylı, Twitter'dan paylaştığı yazısıyla Habertürk ile ilişiğinin kesildiğini açıkladı. ''Bana katlanan herkese teşekkürler' başlıklı bir yazı yayımlayan Altaylı ''Bundan böyle, medyada kimseye patron diyecek gücüm, takatim yok. Saygı duyacağım öyle birini de zaten göremiyorum. Ama bir süre sonra yazılarıma fatihaltayli.com.tr adresinden devam etmeyi planlıyorum. Sonrasına bakarız.'' diyerek ayrılığını duyurdu.

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın