Görüş Bildir
Haberler
Farklı Kombinayonun Nedenleri

etiket Farklı Kombinayonun Nedenleri

Ibrahim Ceviz
06.04.2015 - 20:35 Son Güncelleme: 06.04.2015 - 20:48

Farklı Kombinayonun Nedenleri

Kıyafet başlı başına takip edilmesi gereken Moda olmakta ve yüz yıllardan beri özelliğini kayıp etmemiştir. Bayanlar kadar erkeklerde son yıllarda modayı yakından takip ederek dönemsel olarak kıyafet değiştirmektedir. Bu değişimlerinde mevsimsel özelliklerin yanında ruhsal durumları da ön planda olmaktadır. Neşeli bir dönem de olan kişinin kıyafetleri izlendiğinde spor giyim modellerini tercih ettiği gözlenmektedir. Bu tarz bir giyim modellinde canlı renkler tercih edilmektedir. Ruhsal yönden huzurlu olduğunuzu hissetmediğiniz zamanda da spor giyim ürünlerini kullanarak kendinize enerji depolamaya başlayabilirsiniz. Bu zamanlarda kıyafet modelleri farklı kombinasyonlar ile belli bir kalıptan dışarı çıkartılmaktadır. Bazen kendimizde köklü değişiklik yapmak istemekteyiz. Bazı önemli olayların üzücü soncular ile karşılaşılmasında hemen alış veriş mekânlarına gidilmesi veya toplu alanların kullanılması içinde bulunulan durumun toplum destekli olarak ortadan kaldırılması istenmektedir.

Kıyafet modelleri farklı kombinasyonlar prensip olarak bazen kişiler dışında da gelişmektedir. Çevresel etmenler olarak görülen durumlarda farklı kombinasyonlar içine girilmektedir. Uzun yıllar aynı giyim tarzı ile yaşayan bir kişinin üzerinde bazen yenilik belirtileri görülmektedir. Saat kullanmayan bir kişiye çevresi tarafından saat kullanılması telkini yapıldığında, bu kişi içsel süzgeç mekanizmasını çalıştırmaktadır. Her ne kadar bu süzgeçte moda göz önüne alınsa da kişi çevresinin telkinlere tepki vermeye başlamaktadır. Kısa sürede başlanılan saat arayışı öncelikli olarak internet üzerinden satış yapan sitelerden saat modelli beğenilmesi ile başlanmaktadır. Bu sürenin devamında ise kendisine uygun olan modellin cevrede bulunan saat satış mağazalarından bakılmasına ve satın alınmasına gelmektedir. Bu süre kabullenme ve harekete geçme dönemi olmaktadır. Saatin satın alınması sonrasında ise etrafın tekrar telkinleri ile yeni kıyafet modelleri bakılmaya başlanmaktadır.

Kalıplarını kırmak ve yeni elbise almak isteyenler tavsiye olarak kendilerine yakışan modelleri kullanmalarıdır. Burada kendinize yakışan model sadece bir elbise modelinde elde edilemeyebir. Bu aşamada farklı markaların elbise modelleri incelenmelidir. Bu sayede karma kombi ortaya çıkartmanız kaçınılmaz olacaktır. Bayan veya erkek modasında elbise tercihleri kişinin yaşam tarzını yansıtmaktadır. Kişilik analizi yapılması gereken bir uzmanlık görüşünde ise ruhsal duruma uygunluk bazen zıt elbise modellerinde karşılaşılabilmektedir. Üzgün bir kişinin gülmesi gibi; üzgün birisi de renkli ve spor elbise modelleri seçebilmektedir.

Elbiselerin seçilmesinde üzerinde durduğumuz bir konu mutlaka elbiseyi manken veya kendi üzerinizde denemelisiniz. İçim ısındı veya kanım kaynadı şeklinde bir algı ile elbisenizi seçmeniz uzun süreli olarak elbiseye değer vermenizi sağlayacaktır. Elbiseye vermiş olduğunuz bu değer onu net ve fiziki olarak taşımanızı sağlayacaktır. Kıyafet modelleri farklı kombinasyonlar klasik bir abiye modelini spor bir ayakkabı ile bütünleyebilirsiniz. Hatta spor bir çanta ile gözlerin üzerinizde toplanmasını sağlayabilirsiniz. Bu noktada nazara gelmeyiniz. Model seçimlerinde mavi tonları kullanmanız 2015 bayan giyim modası yakından takip edildiğini göstermektedir. Her giyim modelinde mavinin tonları kullanılmaktadır. Yakın zamana kadar özel günlerin rengi olarak bilinen mavi tonlarında yapılan değişiklikler ve esneklikle kısa sürede bayan ve erkeklerin gözdesi olmuştur.

Neden kıyafet modelleri farklı kombinasyonlar yapılır? Kişinin kendisine ödül vermesi olarak cevaplanabilir. Sizler için seçmiş olduğumuz kıyafetlerden kendi farklı tarzınızı yaratabilir, hatta erkek saat modelleri, pahalı çanta modelleri ve elbise modelleri bölümlerimizden kendinize uygun ürünleri bulabilirsiniz.

Kaynak: http://mevsimoda.com/kiyafet-modeller...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Farklı Kombinayonun Nedenleri

Farklı Kombinayonun Nedenleri

Farklı Kombinayonun Nedenleri

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın