Görüş Bildir
Haberler
Fallout: New Vegas'ı Baştan Aşağı Değiştiren ve Oynanışı Zenginleştiren Birbirinden Başarılı 11 Mod

Fallout: New Vegas'ı Baştan Aşağı Değiştiren ve Oynanışı Zenginleştiren Birbirinden Başarılı 11 Mod

Fallout serisinin en sevilen halkalarından biri olan Fallout: New Vegas çıkışından bu yana yıllar geçmesine rağmen severek oynanmaya devam ediyor. Tutarlı dünyası, unutulmaz hikayesi ve birbirinden başarılı ek paketleri sayesinde oyunu öve öve bitiremiyoruz. Aynı zamanda devasa bir topluluk desteğine sahip olan oyun için hala yeni modlar geliştiriliyor.

İşte Fallout: New Vegas için geliştirilmiş en iyi modlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nevada Skies

1. Nevada Skies

Mojave Çölü'nün radyoaktif topraklarını parlak bulutlar ve parıl parıl parıldayan bir güneş ile yenilemeye ne dersiniz? Post-nükleer toprakları umut ışığıyla parlatan Nevada Skies modu ile Mojave'nin gökyüzünü baştan aşağı değiştirebilirsiniz.

2.

3. Essential Visual Enhancements

3. Essential Visual Enhancements

'Gerekli Görsel İyileştirmeler' olarak çevirebileceğimiz bu mod ise oyunun grafiklerinde küçük çaplı yüzlerce iyileştirme yapıyor. Detaylara odaklanan bu görsel mod sayesinde oyunun atmosferi büyük oranda güncelleniyor.

4. Just Vanilla Sprint

4. Just Vanilla Sprint

Just Vanilla Sprint Fallout oyunlarının en büyük eksikliklerinden biri olan koşma mekaniğini oyuna ekliyor. Sol Shift tuşuna basılı tutarak Mojave Çölü'nde daha hızlı aksiyonlara atılabilir ve her yere yürümekten kurtulabilirsiniz.

5. A World of Pain

5. A World of Pain

A World of Pain oyuna 170 adet yeni mekan ekliyor ve halihazırda oldukça zorlu olan Mojave'yi çok daha acımasız hale getiriyor. Fallout: New Vegas'a yeni görevler, ilginç karakterler ve korku dolu bir dünya ekleyen A World of Pain sizi bir hayli zorlayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fallout Character Overhaul

6. Fallout Character Overhaul

Oyunun birbirinden mutsuz ve dertli gözüken karakterleri Fallout Character Overhaul ile çok daha temiz ve sağlıklı ciltlere kavuşuyor. 'Mojave'nin insanı sert olur ama cilt bakımına da dikkat eder' diyor, Character Overhaul modunu daha iyi bir görsel deneyim için herkese öneriyoruz.

7. Fallout: New California

7. Fallout: New California

Adeta yeni bir Fallout oyunu gibi görünen Fallout: New California ise oyun için yapılmış en büyük işlerden biri. Yepyeni bir hikaye, tamamen seslendirilmiş karakterler ve kendi içerisinde farklı yollara ayrılan bir anlatım ile New California modunun inanılmaz bir iş olduğunu söyleyebiliriz.

8. New Vegas Bounties

8. New Vegas Bounties

New Vegas'ın birbirinden sürükleyici maceralarına doymak istemeyenler bu modu çok sevecek. Oyuna ödül avcılığı görevleri ekleyen New Vegas Bounties modu ile başına ödül konan karakterleri avlayabilir ve Mojave Çölü'ne kendi adaletinizi getirebilirsiniz.

9. FNV Realistic Wasteland Lighting

9. FNV Realistic Wasteland Lighting

Fallout: New Vegas pek çok açıdan zamansız bir oyun olarak klasikler arasında yer alıyor. Yine de oyunun grafiklerinin yaşını belli ettiğini söylemek mümkün. Neyse ki oyun dünyasının emektar mod geliştiricileri görselliğe de el atıyor ve çeşitli aydınlatma modlarıyla Mojave Çölü'nü çok daha canlı hale getiriyor.

Gerçekçi ışıklandırma modu sayesinde tehlikelerle dolu radyoaktif çöl çok daha hoş görünüyor.

10. Vanilla HUD Remastered

10. Vanilla HUD Remastered

Vanilla HUD Remastered modumuzun listemizdeki diğer modlara göre pek minimal bir iyileştirme vadettiğini düşünebilirsiniz. Fakat küçük çaplı görsel iyileştirmelerin oyun deneyimini ne kadar geliştirdiğini görünce şaşıracaksınız. Vanilla HUD Remastered onlarca saat boyunca görmek zorunda kaldığımız arayüze yeni bir netlik kazandırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tale of Two Wastelands

11. Tale of Two Wastelands

'Ben tek bir nükleer çöplüğe doyamadım, yenisi yok mu?' diyenler Fallout 3'ü indirmeye zahmet etmesin. Çünkü Tale of Two Wastelands modu sayesinde iki oyunun dünyası birleşiyor. Devasa bir mod olan TTW sayesinde Fallout 3 ve Fallout: New Vegas'ın resmettiği post-nükleer mekanlar tek bir bünyede buluşuyor.

12. DUST

12. DUST

Fallout: New Vegas'ı kelimenin tam anlamıyla baştan yaratan DUST, sevilen RPG oyununu korku ve hayatta kalma elementleriyle süslüyor. Görsel güncellemelerden mekaniksel iyileştirmelere kadar oyunun birçok yönünü yeniden tanımlayan dev mod, F:NV için geliştirilmiş en iyi işlerin başında geliyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın