Görüş Bildir
Haberler
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'den Romantik Deniz Keyfi!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'den Romantik Deniz Keyfi!

Müge Kakşi
11.07.2021 - 14:15

Uzun zamandır gözlerden uzak, sakin bir şekilde evliliklerini devam ettiren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit yaz ayının gelmesiyle oğulları Karan'la birlikte tatil sezonunu açtı. Kendilerini serin sulara atan Özçivit ve Evcen çiftinin denizde sarmaş dolaş halleri gözlerden kaçmadı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Çiftinden Mutlu Aile Tablosu

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Çiftinden Mutlu Aile Tablosu

Oyuncu Burak Özçivit, kendisi gibi oyuncu olan eşi Fahriye Evcen ve çocukları Karan’la tatil sezonunu açtı. Mutlu aile önceki gün Torba’daki bir otelde objektiflere yansıdı.

Öğle saatlerinde hotele giriş yapan aile, deniz ve güneşin tadını çıkardı. Karan ile zaman geçiren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen kumsal da oyunlar oynayıp keyifli dakikalar geçirdi.

Denizde Romantizim

Denizde Romantizim

Karan’ın uyku saati gelince özel bir cabanaya geçince Fahriye Evcen’le Burak Özçivit kendilerini serin sulara attı. Denize girecekleri sırada eşinin omzuna yaslanan Evcen’in bu halleri objektiflere böyle yansıdı.

Suyun içerisinde aşka gelen oyuncu çift, deniz içerisinde birbirlerine sarılarak aşk dolu dakikalar geçirdi. Burak Özçivit’in esprileriyle kahkahalar atan Evcen’in keyfine diyecek yoktu.

Deniz Keyfi Karan'ın Uyanmasıyla Bitti

Deniz Keyfi Karan'ın Uyanmasıyla Bitti

Deniz içerisinde sohbet eden mutlu çift, sonrasında Karan’ın uyanmasıyla sudan çıktı. Fahriye Evcen, ellerini açarak koşar adım Karan’ın yanına gitti.

Eşinin ardından sudan çıkan Burak Özçivit, ailesiyle şezlonglarda keyifli dakikalar geçirip oğlunu öpücüklere boğdu. Karan’ın meyveye olan düşkünlüğü ise dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın