Görüş Bildir
Haberler
Facebook Work Chat Uygulaması Yayınlandı

Facebook Work Chat Uygulaması Yayınlandı

Facebook Work Chat Uygulaması Yayınlandı

Akıllı cep telefonlarında anlık mesajlaşma devri Whatsapp ile başladı.  Daha doğrusu whatsapp ile çok büyük ilgi görmeye başladı desek daha doğru olacak. Whatsapp ile birlikte line, viber, vb bir çok anlık mesajlaşma servisi kullanımı aktif halde kullanılmakta. Bunların da Facebook Messenger uygulaması da hali hazırda en çok kullanılan anlık mesajlaşma servislerinin başında geliyor. Rekabet ortamı geniş olunca bu ortamda kayıp gitmemek için şirketler birbirleri ile kıyasıya bir yarış halinde oluyor. Bu da en doğal olarak kullanıcıya pozitif olarak yansıyor. 

Facebook Messenger kendi bünyesinde bir çok özelliği barındırıyor ve bu özelliklerini sürekli olarak genişletiyor. Daha fazla pazar payı için bu mutlak gerekli görünen bir durum. Facebook'ta şirket olarak bu durumu çok iyi gözlemlemekte olsa gerekli sürekli olarak kendini yenileme ve yeni özellikleri kullanıcıya sunma gayreti içinde. 

Facebook Messenger kullanılmakta olan Facebook at Work sistemini kullanarak kendi şirketlerine ait Facebook sistemini kullananlar maalesef şimdiye dek bu sisteme ait bir mesajlaşma uygulamasına mobilde sahip değillerdi. Hal böyle olunca diğer mesajlaşma servislerine mahkum oluyorlardı. Şirket bu durumun kendi aleyhine olan bir durum olarak değerlendirmiş olacak ki Android sistemini kullanın kullanıcıları için Work Chat uygulamasını resmen yayınladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook Work Chat Uygulaması Ne Getiriyor ?

Facebook Work Chat Uygulaması Ne Getiriyor ?

Ana mantığı ile şu şekilde açıklamak gerekirse. İş yerinizdeki arkadaşların, çalışanlarınız ile facebook work üzerinden anlık olarak mesajlaşa bileceğiz. Hali hazırda kullandığınız sosyal hayatındaki çevreniz ile iletişim sağladığınız Facebook messenger'den bağımsız olarak iletişiminiz rahatlıkla saglayabiliceksiniz. 

Facebook messenger ile hemen hemen aynı özellikleri barındıran Facebook Work uygulaması ile messenger üzerinde yapabildiğiniz her işlemi gerçekleştirebilirsiniz. İş ortamında dosya, evrak, video vb. veri transferleri rahatlıkla yapmanıza saglayacak uygulama ile iş dünyanızda daha kollektif olarak çalışma ortamınız oluşmuş olacak. 

Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak uygulamayı Android cihazlarınızda hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Work Chat – Android Apps on Google Play

Kaynak : WEBTAHMİN

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın