Görüş Bildir
Haberler
Facebook Videolarına 'Sonra İzle' Seçeneği Ekleniyor

Facebook Videolarına 'Sonra İzle' Seçeneği Ekleniyor

ATKN
17.07.2015 - 10:22 Son Güncelleme: 17.07.2015 - 17:11

Bazen Facebook’ta gördüğümüz eğlenceli veya ilgi duyduğumuz bir konuyu içeren videolara denk geliyor fakat o sırada müsait olmadığımız için bu videoları izleyemeyebiliyoruz. Sonradan izlemek istediğimizde ise videoyu yeniden bulmak büyük bir sorun halini alabiliyor. Facebook’a gelecek olan“sonra izle” seçeneği ile birlikte izleyemediğimiz videoları daha sonradan kolayca buluyor ve seyredebiliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

YouTube’da uzun süredir kullanılan bu özellik, sonradan izlenmek istenen videoları işaretlemeyi ve tek bir noktada toplamayı sağlıyor. Kullanıcıların bazıları şu anda Facebook videolarında bu seçeneği gördüğünü belirtiyor. 

Önümüzdeki dönemlerde özelliğin yavaş yavaş tüm kullanıcılar için aktif hale gelmesi bekleniyor. Bu buton aynı zamanda Facebook için önemli bir geri dönüş aracı olarak da görmek mümkün. Zira Facebook’un kullanıcıların ne türde videoları sonradan izlemek için sakladığını tespit ederek hizmetinde buna yönelik yeniliklere gidebileceği söyleniyor. Özelliğin tamamen kullanıma açılacağı tarihle ilgili şu an için herhangi bir bilgi bulunmadığını belirtelim.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0