Görüş Bildir
Haberler
Ezgi Mola'ya Destek Vermişti... Musa Orhan, Melek Mosso'ya da 'Hakaret' Davası Açtı

Ezgi Mola'ya Destek Vermişti... Musa Orhan, Melek Mosso'ya da 'Hakaret' Davası Açtı

Batman'da intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Musa Orhan, sosyal medyada kendisine hakaret ettiği gerekçesi ile şarkıcı Melek Mosso hakkında dava açtı. Musa Orhan, daha önce de Ezgi Mola'ya da aynı gerekçe ile dava açmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

“Tecavüzcüleri koruyan bu sisteme yazıklar olsun”

“Tecavüzcüleri koruyan bu sisteme yazıklar olsun”

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Batman’da intihar eden İpek Er’e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Musa Orhan’a sosyal medya hesabından hakaret ettiği gerekçesi ile şarkıcı Melek Mosso'ya dava açtı. 

İddianamede Mosso'nun sosyal medya hesabından yaptığı, “Tecavüzcüleri koruyan bu sisteme yazıklar olsun” paylaşımı yer aldı.

Ezgi Mola'ya destek vermişti

Ezgi Mola'ya destek vermişti

T24’ten Asuman Aranca’nın haberine göre, Melek Mosso, oyuncu Ezgi Mola’nın, Batman’da silahla yaşamına son veren İpek Er’in bıraktığı mektubunda kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ettiği Musa Orhan’a “tecavüzcü şerefsiz” diyerek hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada mahkum edilmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

“Ezgi Mola yalnız değildir” etiketiyle paylaşım yapan Mosso, “Tecavüzcüleri koruyan bu sisteme yazıklar olsun” dedi. Bunun üzerine Orhan’ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Mosso hakkında suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine başlatılan soruşturmada taraflar uzlaşamayınca Ankara Başsavcılığı, Mosso hakkında “sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret” suçundan iddianame düzenledi.

İlgili haberler👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
11
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yönetici Bilal

Kimin öğrencisi, rte'den sonra davalardan en çok para kazanan şahıs.

Ercan

İçeriğini dahi bilmediğiniz bir dava dosyası üzerinden sosyal medyada yazan yalanlara inanıp adama hakaret ederseniz kazanır tabi.

dasdasd

tipe bak ya

yilgin

iyice gelir kapısı haline getirdi bu da he aaaa ulan zengin olsam dünya hakaret ederdim parasıyla değil mi