Görüş Bildir
Haberler
Evlilikte Kilo Alan Kadın Kilo Veren Erkek

Evlilikte Kilo Alan Kadın Kilo Veren Erkek

Pegarose
21.08.2015 - 00:28

Evlilikte Kilo Alan Kadın Kilo Veren Erkek

İngiltere’de bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre; evlilikte kadınlar kilo alıyor erkekler ise bunun aksine kilo veren taraf.

Evliler arasında yapılan bu araştırma, birlikte yen bir yaşama başladıktan itibaren kadınların kilo aldığı, erkeklerin ise kadınların aksine kilo verdiğini ortaya çıkardı. Araştırmada yer alan kadın deneklerin üçte biri, kilo aldıkları için diyet yaptığı ve zayıflamak için normalinden daha az yemek yediklerini belirtirken, erkek deneklerin üçte biri de aynı şekilde daha az yemek tüketimi eğiliminde olduklarını belirtti.Erkekler daha çok salata ve yoğurt tüketiyor

Evlendikten sonra çoğunlukla erkekler salata ve yoğurt tüketimini fazlalaştırdığı için zayıfladıklarını düşünüyor. Beslenme ve diyet uzmanlarına göre; yemeği beraber hazırlayan çiftler, genelde hangi besinlere ihtiyaçları olduğunu önemsemiyorlar ve yaptıkları yemekleri iki eşit porsiyon halinde tüketiyor. Uzmanlar ise bunun hatalı olduğunu, kadın ve erkeğin birbirinden farklı besinlere ihtiyacı olduğunu ve bu sebeple her zaman bu şekilde beslenmenin sağlık açısından bir sorun oluşturacağını belirtti.

Kaynak: http://www.kadinvediyet.com/evlilikte...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın