Görüş Bildir
Haberler
Evlilik Hakkında Her Şey Bertan Asllani Kimdir? Bertan Asllani Kaç Yaşında ve Nereli?

Evlilik Hakkında Her Şey Bertan Asllani Kimdir? Bertan Asllani Kaç Yaşında ve Nereli?

Gaye Sülün
22.09.2021 - 01:00

FOX TV yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam yayınlanıyor. Gökçe Bahadır ve Yiğit Kirazcı  gibi ünlü oyuncuların bulunduğu Evlilik Hakkında Her Şey ilk tanıtım fragmanın yayınlanması ile birlikte seyircilerin büyük ilgisini kazandı. Evlilik Hakkında Her Şey Bertan Asllani kimdir? Bertan Asllani kaç yaşında ve nereli? İşte Bertan Asllani hakkında tüm merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ilk bölümü bu akşam seyircinin karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları arasında ünlü isimler bulunuyor. Dizide, bir evliliğin bütün aşamaları dört kadın kahraman üzerinden anlatılacak. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey Bertan Asllani kimdir? Bertan Asllani kaç yaşında ve nereli?

BERTAN ASLLANİ KİMDİR?

Popüler oyuncu Bertan Asllani, 3 Temmuz 1990 tarihinde Makedonya'nın Üsküp kentinde dünyaya gelmiştir. Üsküp Eski Türk Çarşısı'nda 'Saatçi Selim' olarak tanınan bir  esnafın oğludur. Müzik ve sporla küçük yaşlarda ilgilenmeye başlamış ve kendi stüdyosunu 13 yaşında kurarak çeşitli beste çalışmaları yapmıştır.  Oyuncu ilk kez 'Pis Yedili' adlı dizide oynamış ve bu diziden sonra oyunculuk kariyerinde yükselmeye devam etmiştir.

BERTAN ASLLANİ ROL ALDIĞI DİZİLER

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın