Görüş Bildir
Haberler
Evlenme Teklifine Evet Diyeceğin Erkeğin 3 Özelliğini Söylüyoruz!

etiket Evlenme Teklifine Evet Diyeceğin Erkeğin 3 Özelliğini Söylüyoruz!

Şeboş
13.11.2017 - 12:32

Evet gelin aday adayları, hepinizin büyük hayalleri var... En mükemmel 3 özelliğiyle buluyoruz senin damadını!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlıyoruz; her şey para mıdır kız senin için?

2. Peki cicim para her şeyi sağlıyorsa, zengin çiftler neden boşanıyorlar?

2. Peki cicim para her şeyi sağlıyorsa, zengin çiftler neden boşanıyorlar?

3. Peki tipe ne kadar önem verirsin, yakışıklı olmalı mı adayın?

4. Eşinin seni kıskanmasından rahatsız olur musun ?

5. Sana nasıl hitap ederse mutlu olursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Esprili erkeklerden hoşlanır mısın?

7. Nasıl bir evlenme teklifi almak istersin?

8. Ve son sorun ; hiç arkadaşı olmayan bir erkekle evlenmek doğru mu sence?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kıskanç, Maço, İşkolik!

Seviyorsa kıskanması lazım! İnsan sevdiğini kıskanmaz mı canım. Kıskanmaya kıskansın ama kıskanırken kalbimi de kırmasın lütfen! Kimle arkadaşlık ettiğime karışmasın. Nerede ve ne zaman bulunduğuma da! Hele sosyal medyadaki resimlerime, paylaşımlarıma müdahale etmesin zinhar! Erkek dediğin sert olmalıdır. Sertlik için kirli sakal ve bir adet bıyığa ihtiyacı olabilir de olmayabilir de. Oturmasını kalkması bilmeli, ağırlığı olmalı. Sert bakışıyla kadının içini eritebilmelidir. (Vuuu) ! Olduk olmadık yerde gülmemeli ve gereksiz espri ve sululuklar yapmamalıdır. Ve senin gibi hırslı bir kadının işkolik bir erkeği olmalıdır. Başarı için hırsları olmazsa istediğini elde edemez... İhtirasını işine harcamalıdır. Çünkü o başarılı oldukça, ben ona daha çok aşık olurum zaten diyorsun. Seni de elde ederken çok çaba harcamış bu adam kanımca! Maço numarası yapan erkeğinle mutluluklar !

Romantik, Gösterişli, Dürüst!

Kadın ruhu hassastır! Bir erkek ona nasıl hitap edeceğini bilmelidir. Özel günleri unutmamalı ve muhakkak hediyeler, sürprizler hazırlamalıdır. Evlenmeden önce dillere destan bir evlilik teklifi yapmalıdır. Bu teklif o kadar sansasyonel olmalıdır ki sosyal medyada paylaştığın zaman fenomen olmalı ve diğer kızlar tarafından kıskanılmalıdır. Diğer yandan erkek dediğin tatlı sert olmalıdır. Öyle sert tepkiler vermeden tatlı tatlı sinirlenmeli, yeri gelince öpücüklerini esirgememelidir. Oturmasını kalkması bilmeli, ağırlığı olmalıdır tabii … Sert bakışıyla kadının içini eritebilmelidir. Olduk olmadık yerde gülmemeli ve gereksiz espri ve sululuklar yapmamalıdır. O yerini bilir öyle bir espri patlatır ki ona gülen kadınlardan kıskanırsın onu. Hem romantik hem maço olmalıdır senin erkeğin! Böl bunları üçe, çıksın erkeğinin özellikleri işte!

Sevimli, Renkli, Yumuşak!

Sen oldukça renkli bir erkek istiyorsun. Evet sarıldığın zaman peluş oyuncak huzuru olmalı onda. Haydi özelliklerine geçelim o zaman. Hayatı sadece işinden ibaret olan bir erkek, evlilikte ya da uzun soluklu ilişkide de çok sıkıcıdır. Bu yüzden hobileri olan bir erkekle nasıl da mutlu olursun. Anlatabileceği nice hikayelerle hayatınıza renk katacağına inanıyorsun. Kendi kendine olmayı seven, hobilerine zaman ayıran bir erkeği tercih ediyorsun. Yengeç ya da balık burcu olsun senin erkeğin. Senin erkeğin öyle kuzucuk kuzucuk olmalı.  Ay kıyamazlar falan demeli sana. Yerim seni kuzum demeli ya da ! İşkolik bir erkek olmamalı asla ve aslaa!  İşi ofiste bırakıp gelmeli eve. Ekmek parası tamam kabul. Ama eviniz huzurlu olmalı. İş gelirse huzur kaçar diye düşünüyorsun! İşte senin erkek modelin, bu özellikleri taşımalı cicim ! İdeal damatla bir ömür boyu mutluluklar dilerim!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1140
552
445
262
109
60
55
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gamze Öznalbant

Ne kadar işaretlemediğim şık varsa sonuca onu yazmışsın onedio,bu sefer olmadı ama :)

inci küpesiz kız

Romantik, Gösterişli, Dürüst! bulursanız gönderin bana :)))

sema_selime

Bu testin şıkları hiç iyi değil, iyi düşünülmemiş tipik şeyleri barındıran bi test.. İlginç bişey vardır diye girdim ama boşunaa