Görüş Bildir
Haberler
Evlenme Sırası Onlarda! 2018 Yılında Düğünlerini Konuşacağımız 12 Çift

etiket Evlenme Sırası Onlarda! 2018 Yılında Düğünlerini Konuşacağımız 12 Çift

Candaş KARAGÖZ
21.01.2018 - 15:48 Son Güncelleme: 21.01.2018 - 18:51

2016 ve 2017 yılları ünlüler dünyasında resmen evlilik yılı oldu. Tarkan’dan Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu’na kadar pek çok ünlü dünyaevine girdi.

Peki bu yıl kimler nikah masasına oturmayı planlıyor? Merak ediyorsanız sizi böyle alalım. İşte size önümüzdeki aylarda dünyaevine girmeye hazırlanan ünlüler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kutsi – Feyza Çıpa

1. Kutsi – Feyza Çıpa

Uzun süredir birlikte olan Kutsi ve Feyza Çıpa, geçtiğimiz eylül ayında kısa süreli ayrılık yaşamıştı. Tekrar barışan ikili, evlilik kararıyla barışarak 2018 yazında nikah masasına oturma kararı aldı.

2. Bensu Soral – Hakan Baş

2. Bensu Soral – Hakan Baş

Geçtiğimiz yaz ablası Hande Soral’ın evlenmesiyle sıra Bensu Soral’a gelmiş olacak ki güzel oyuncu da uzun süredir birlikte olduğu ünlü girişimci Hakan Baş ile yaz ayında evleniyor.

3. Hande Yener - Ümit Cem Şenol

3. Hande Yener - Ümit Cem Şenol

Uzun bir söz, nişan faslı yaşayan Hande Yener ve Ümit Cem Şenol çifti de bu yıl evlenecekler kervanında yer alıyor. İlkbaharda nikah masasına oturacak olan çift hazırlıklara geçtiğimiz yılın sonunda başlamıştı.

4. Alişan – Buse Varol

4. Alişan – Buse Varol

Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile evliliğin eşiğinden dönen şarkıcı Alişan da 3 ay önce yeni bir aşka yelken açmıştı. Dizi setinde tanıştıklarını söyleyen Alişan, oyuncu Buse Varol ile Mayıs ayında nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

5. Mesut Özil – Amine Gülşe

5. Mesut Özil – Amine Gülşe

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özdil ve Türkiye güzeli olan oyuncu Amina Gülşe çifti de hazırlıklarını tamamlamak üzere. Ünlü çift bu yaz hayal ettikleri düğünle dünyaevine girecekler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Erkan Kolçak Köstendil - Cansu Tosun

6. Erkan Kolçak Köstendil - Cansu Tosun

Şu sıralar ‘’Çukur’’ dizisindeki Vartolu rolü ile adından söz ettiren Erkan Kolçak Köstendil de evlilik için gün sayan ünlüler arasında yer alıyor. 2016 yılında ‘’Familya’’ isimli dizinin setinde kendisi gibi oyuncu Cansu Tosun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz ekim ayında nişanlanan çift düğün hazırlıklarına başladıklarını bu yıl evleneceklerini açıkladı.

7. Bengü - Selim Selimoğlu

7. Bengü - Selim Selimoğlu

6 yıllık yalnızlığını Selim Selimoğlu ile bozan şarkıcı Bengü de yaza düğün hazırlığı yapan ünlüler arasında bulunuyor. Geçtiğimiz yaz sevgilisini ailesiyle tanıştıran güzel şarkıcı bu yaz için düğün hazırlıklarına start verdi.

8. Şükrü Özyıldız - Rabia Yaman

8. Şükrü Özyıldız - Rabia Yaman

Bir süredir bilikte olduğu stilist sevgilisi Rabia Yaman'a geçtiğimiz aralık ayında 120 bin TL'lik tektaş yüzükle evlilik teklifi eden yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız da evlilik için gün sayıyor. Çift bu yaz nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

9. Hira Koyuncuoğlu - Berkay Hardal

9. Hira Koyuncuoğlu - Berkay Hardal

‘’İstanbullu Gelin’’ dizi setinde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen genç oyuncuların ilişkileri de evlilik ile sonuçlanacak gibi görünüyor. Ailelerinin de onayını alan iki genç oyuncu bu yaz evlenmek için hazırlıklara başladı bile..

10. İbrahim Büyükak - Nurdan Beşen

10. İbrahim Büyükak - Nurdan Beşen

Uzun süredir psikolog Nurdan Beşen ile nişanlı olan başarılı oyuncu İbrahim Büyükak da evli ünlüler kervanına girmeye hazırlanıyor. Çift düğün için gün saymaya başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Pelin Batu - Macit Bitargil

11. Pelin Batu - Macit Bitargil

Pelin Batu & Dr Macit Bitargil çifti, geçtiğimiz ay yakın dostlarının katıldığı bir törenle söz yüzüklerini taktılar. Çift, 2018'in ilk aylarında dünyaevine gireceklerini açıkladı.

12. Kit Harington - Rose Leslie

12. Kit Harington -  Rose Leslie

2012 yılında Game of Thrones'un setinde tanışmaya başlayan Kit Harington ve Rose Leslie beş yıllık ilişkilerinin ardından geçtiğimiz eylül ayında nişanlanmıştı. Ünlü çift, bu yaz dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

Bonus: Ricky Martin & Jwan Yosef

Bonus: Ricky Martin & Jwan Yosef

Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, 1,5 yıldır birlikte olduğu Suriyeli Jwan Yosef'le geçtiğimiz kasım ayında nişanlanmıştı. Çift geçtiğimiz haftalarda hayatlarını birleştirdiklerini, yakında ise görkemli bir düğünle bunu kutlayacaklarını açıkladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
655
361
127
114
63
62
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deneri

Alişan hariç hepsine tez zamanda tamamına ermesini dilerim.

Özge Feyza Yılmaz

alişan hariç hepsine mutluluklar.

Çiçekçi Kedi

Alişan kırosu evlenmemeli ya ülke buna hazır değil