Görüş Bildir
Haberler
Evinizin Salonunu Saraydan Fırlamış Gibi Gösterecek Gösterişli Halılar

etiket Evinizin Salonunu Saraydan Fırlamış Gibi Gösterecek Gösterişli Halılar

Ailemizle, gelen misafirlerle, dostlarımızla toplanıp saatlerce sohbet ettiğimiz yer genelde evimizin salonu oluyor ❤. Bu yüzden evimizin odalarının eşyalarını alırken salona daha bir özen gösteriyoruz. Koltuklarının rahatlığı, Tv ünitesinin rengi gibi birçok detaya dikkat ediyoruz. Bana göre bir odanın en güzel aksesuarı halılar oluyor. Kısaca doğru halı seçimi salonu muhteşem gösterirken yanlış halı seçimi salonun mobilyaları ne kadar güzel olursa olsun odayı sönük gösteriyor. Eğer gösterişten hoşlanıyorsanız salonunuzu baştan yaratacak halılar bu içerikte 👊. İyi okumalar ❤.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çini deseninin havası salonunuzu oldukça modern gösterecek 💙

1. Çini deseninin havası salonunuzu oldukça modern gösterecek 💙

Mavi beyaz renk geçişleri ve çini deseninin geçmeyen modası ile salonunuz renklenirken daha dikkat çekici hale gelecek! Kaymaz tabanı sayesinde ne yürürken ne de temizlik yaparken size asla zorluk çıkarmayacak ❣ Üstelik satıcıya sipariş verirken özel ölçünüzü verebilirsiniz.

Buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Fiyatı: 119.80 TL

''Ürün gayet güzel deri tabanlı olması zaten harika küçük hediye için teşekkür ederim''

2. Renklerin asilliği 😍

2. Renklerin asilliği 😍

Özellikle siyah ve gri renk mobilyalarınız varsa bu halı salonunuzu baştan yaracak 🤩. Üstelik halının yumuşaklığı size ekstra mutlu edecek. Kuru temizleme gerekmeden rahatlıkla çamaşır makinenizde de yıkayabilirsiniz. 

Buraya tıklayarak ürünü inceleyebilirsiniz.

Fİyatı: 49.90

''Sizinde evinizde kediniz varsa...ideal bir halı..fotograftakinin aynısı..ben cok begendim''

3. Renkleri MUH-TE-ŞEM

3. Renkleri MUH-TE-ŞEM

Renklerinin canlı olması salonunuzu coşturacak ❣ Halı aldığınızda bu soğuk havalar için tasarlandığını anlayacaksınız çünkü yapısı soğuğu size asla hissettirmeyecek. Bu halı kaçmaz ❤.

Üstelik fiyatı 160 TL den 110 TL'ye düşmüş🤩

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

''Uygun fiyata gayet kaliteli bir ürün geldi kaydırmaz taban diye ince olur sanmıştım ama baya da kalın bir halı desenleri net renkleri canlı fotoğrafından farkı yok 👍🏼''

4. Salonunuzun havası değişecek

4. Salonunuzun havası değişecek

Bu halı odanın ambiyansını oldukça havalı yapacağından eminiz. Eğer küçük çocuğunuz ya da evcil hayvanınız varsa küçük kazalara karşı kafanızı yormanıza gerek yok! Çünkü leke tutmayan ve kolay yıkanabilir bir yapıya sahip. İsteğiniz ölçüde sipariş de verebiliyorsunuz ❣.

Fiyatı: 179 TL

Ürünü buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

''Halılarım çok güzel. Herkes çok beğendi. Deseni kalitesi çok güzel. Dikişleri kaymaz tabanı gayet kaliteli. Çok beğendim. 2 gün de kargo elime ulaştı''

5. Dokuma halıların tarzı asla eskimiyor

5. Dokuma halıların tarzı asla eskimiyor

Eğer gerçek dokuma olmayan ince dokulu halılardan olmasından korkuyorsanız bu halı sizi hayal kırıklığına uğratmayacak. Bu halı sizi eski dönemlere götürecek.

Fiyatı: 129.90 TL

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

''Ya bayıldık bayıldık gerçekten yeri de kaliteli , 1 tane daha alacağım evımın diğer salonu için , kızlar düşünmeyin alın''

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın