Görüş Bildir
Haberler
Evinizi Nasıl Dekore Etmeniz Gerektiğini Söylüyoruz! İşte 12 Burca Özel Dekorasyon Önerileri

etiket Evinizi Nasıl Dekore Etmeniz Gerektiğini Söylüyoruz! İşte 12 Burca Özel Dekorasyon Önerileri

Hangi burç hangi rengi seviyor, evini nasıl dekore etmeli? Bütün cevapları bu içeriğimizde!

Yükseleninizi de okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç burcu kıpkırmızı!

1. Koç burcu kıpkırmızı!

Koç burcu için dekorasyonda kırmızı renk olmazsa olmazdır! İddialıdırlar ve kaliteli kumaşları severler. Geniş alan kullanmayı da tercih ederler diyebiliriz. Kırmızıyı abartmamak koşuluyla evinizin hemen hemen her yerinde kullanabilirsiniz. Ayrıca salonunuzda minimalizme önem verin, kendinize hareket alanı bırakın. Yatak odanızda kırmızı tonlarından ziyade turuncuya ağırlık verebilirsiniz.

2. Boğa burcu feminen!

2. Boğa burcu feminen!

Feminen tasarımları tercih eder Boğalar. Kullandığı her şey kaliteli olmalıdır, şık olması onlar için önemlidir. Renk olarak toprak tonları ve doğal kahverengiyi tercih edebilirsiniz. Zevkiniz muazzam olduğu için, her şeyi birbirine rahatlıkla uydurabilirsiniz. Salonunuzda bol bol çiçeklere yer verin, hoşunuza gidecektir! Yatak odasında da yumuşak renklerden oluşan bir takım, yine renkli çiçekler, ya da çiçek desenli tekstil ürünleri kullanabilirsiniz.

3. İkizler burcu canlı!

3. İkizler burcu canlı!

İkizler ferahlığı ve konforu çok sever. Ev dekorasyonuna hakim ve karakterlerini dekorasyona en iyi yansıtabilen burçtur aynı zamanda İkizler. Tüm canlı renklerden hoşlanırlar. Modern tasarımlar, duvar kağıtları onlar için vazgeçilmezdir. Eğer çok renkli bir oturma grubu kullanıyorsanız, kesinlikle sade bir halı tercih etmelisiniz. Yatak odanızda fazla mobilyadan ve aksesuardan uzak durmak size iyi gelecektir!

4. Yengeç burcu sade!

4. Yengeç burcu sade!

Evine aşık Yengeç burçları her zaman için abartısız ancak şık dekorasyonları tercih eder. Su renkleri olan mavi, turkuaz tonları ve leylak, eflatun tonları onlar için vazgeçilmezdir. Kırlentler, deniz manzaralı tablolar, gümüş objeler salonlarında bolca bulunur. Kalabalığı ve karmaşayı sevmezler; az olsun öz olsun! Yatak odanızda bembeyaz bir örtü üzerine pastel tonlarda yastıklar, mum, çiçek ve kişisel fotoğraflar olması sizi mutlu edecektir!

5. Aslan burcu ihtişamlı!

5. Aslan burcu ihtişamlı!

Leopar, deri, altın rengi... Gösterişi sever, en iyisini sever ve ister Aslan burçları. Aynı zamanda gümüş renginin ihtişamı da onları büyüler. Stil sahibi burçlar olduğunu evinin dekorasyonundan çok net anlayabilirsiniz. Herkeste olan, onlarda yoktur. Özel ve antika mobilyalar, aksesuarlar vazgeçilmezdir! Oymalı orijinal koltukları kullanmak sizi çok mutlu edecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak burcu minimalist!

6. Başak burcu minimalist!

İnce ayrıntılara önem veren Başak burçları, ev dekorasyonunda da her konuda olduğu gibi mükemmeliyetçidir. Beyaz, bej, gri, açık mavi onların en sevdiği renkler olduğu için evlerinde de bu renkleri kullanmaya bayılırlar. Sadeliği severler ve minimalist dekorasyonlar çok hoşlarına gider. Doğal sabunlar ve mumları kullanabilirsiniz, ihtiyacınız olmayan aksesuarlarla evinizi doldurmayın. Yatak odanızda çiçek ve doğal taş bulundurmak sizi mutlu edecektir. Ama elbette ki sizin için en önemli şey hijyen ve düzen!

7. Terazi burcu dengeli!

7. Terazi burcu dengeli!

Desen, renk ve zamansız mobilyalar tam da Terazi burcu için biçilmiş kaftan! Harika bir dekorasyon sahibisiniz, tebrikler! Uçuk yeşil, mavi ve sarının tonları tam da onlara göre. Salonda bakır tonundaki aksesuarlara ağırlık verebilirsiniz, hoşunuza gidecektir. Yatak odası için pastel renkler tercih edilebilir, sizi dinlendiren renk hangisiyse o tonları ön plana çıkarabilirsiniz. Ve elbette ki dengeye önem verin!

8. Akrep burcu görkemli!

8. Akrep burcu görkemli!

Her zaman iddialı olan Akrep burçları, ev dekorasyonunda da öyledir. Koyu renkler, şık kadife kumaşlar, loş ışık tam da size göre! Gizemli olmayı sevdikleri için evlerini de o şekilde dizayn ederler. Görkemli kumaşları salonlarında bolca görebilirsiniz. Romantik ve loş aydınlatma hoşlarına gider. Yatak odasında kırmızı rengini kullanmayı severler. Elbette ki yine kadife ya da saten olmak şartıyla! Koyu renkli perdeleri de tercih edebilirsiniz, size tavsiye!

9. Yay burcu enerjik!

9. Yay burcu enerjik!

Pratik ve kullanışlı ev eşyaları Yay burcu için vazgeçilmez. Enerjik ve huzuru seven bir yapıya sahip oldukları için mor, turkuaz, mavi tonlarını bolca kullanırlar. Aynı zamanda farklı ülkelerden manzara tabloları ile evlerini süslemeyi severler. Büyük yemek masası, bol yastıklı bir salon, onlar için idealdir. Yatak odaları ise tam aksine sade olmalıdır.

10. Oğlak burcu konforlu!

10. Oğlak burcu konforlu!

Rahat giyim tarzını sevdikleri gibi, evlerinde de konforlu olmayı tercih eder Oğlak burçları. Büyük ve geniş bir minder; gri, siyah, kahverengi veya yeşil tonlarında bir salon takımı onları mutlu edecektir. Uyum ve estetik sizler için çok önemlidir. Vintage ve farklı kültürlere ait aksesuarlar kullanmak sizi mutlu edecektir. Örneğin ahşap bir dolap ve kitaplarla dolu bir kütüphane... Özel yapım mobilyaları tercih edebilirsiniz. Yatak odanızda da koyu renkleri kullanmak size ayrı bir huzur verecektir. Ve elbette pahalı tablolar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova burcu yaratıcı!

11. Kova burcu yaratıcı!

Onları sürekli aynı eşyaları kullanırken bulamazsınız, çünkü sürekli evlerini yenilerler. Rahatı severler, evin her yerinde kendilerine ait bir köşe olmasını isterler. Bir rengin bütün tonlarını kullanmayı severler genelde evlerinde. Evinizin bol güneş almasına özen göstermelisiniz. Aynı zamanda birkaç canlı bitki sizi iyi hissettirecektir. Gelişmiş estetik anlayışınızla modern bir şekilde evinizi düzenlemelisiniz. Az ama öz olmalı.

12. Balık burcu ışıltılı!

12. Balık burcu ışıltılı!

Romantik tarzdaki dekorasyonları ve ışıltıları ile göz kamaştırır Balık burçları. Mavinin bütün tonları, mor, yeşil renkleri dekorasyonda vazgeçilmezdir. Geleneksel bir dekorasyon anlayışına sahiplerdir. Duvarlarında posterler görebilirsiniz mesela. Yatak odaları yumuşak ve rahat olmalıdır, onlar için oldukça önemlidir bu. Sevdiğiniz bütün renkleri yatak odanızda barındırabilirsiniz, size mutluluk verecektir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
116
88
32
9
9
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sema Evliyaoğlu

aslan burcuyum o salon ne öyle allasen

Havva Karaca

ben aslan burcuyum ama pek gösteriş sevmiyorum altın falan bu burç meselesi bence çok saçma

Pasif Kullanıcı

Hala burçlara inanan nadan insanlar var mı? (Pardon modern diyecektim)