Görüş Bildir
Haberler
Evinizi Güven Altına Almak İçin Edinebileceğiniz 10 Sigorta

Evinizi Güven Altına Almak İçin Edinebileceğiniz 10 Sigorta

İrem Coşkun
25.04.2023 - 18:02

Yaşamımıza, güvende hissederek devam edebilmemiz için sahip olduğumuz maddi şeyleri garantiye almak önemlidir. Tıpkı araç alırken yaptırılması gereken sigortalar gibi ev sahibi olurken de oturduğumuz evi güvence altına almak için zorunlu olanlar dışında yaptırılabilecek sigorta çeşitlerini sizler için sıraladık 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Deprem Sigortası

1. Deprem Sigortası

Yaşanabilecek bir afet sonucunda evinizde bir hasar meydana gelirse, DASK (Doğal Afetler Sigortalar Kurumu) Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında sigorta poliçesindeki maddeler doğrultusunda bu hasar karşılanır.

2. Konut Sigortası

2. Konut Sigortası

Hırsızlık, su baskını, yangın vb. gibi meydana gelebilecek olan tüm olumsuzluklara karşı evinizi koruma altına alan bir sigorta türüdür. Zorunlu deprem sigortasından sonra mutlaka yaptırılması gereken bir sigortadır.

3. Evim Güvende Sigortası

3. Evim Güvende Sigortası

Evim Güvende Sigortası evinizi ve eşyalarınızı; yangından hırsızlığa, depremden sel ve su baskınına, komşularınıza veya ev sahibine karşı sorumluluklara kadar, kısacası evinizi ve evinizin içinde sizin için önemli olan tüm değerlerinizi güvence altına alan bir sigorta türüdür.

4. Yangın Sigortası

4. Yangın Sigortası

Meydana gelebilecek herhangi bir yangın sonucunda oluşan tüm maddi hasarı karşılayan bir sigorta türüdür. Konut sigortasından farklı olarak daha geniş kapsamlı teminatlar içermektedir.

5. Bina Tamamlama Sigortası

5. Bina Tamamlama Sigortası

Konut satışı veya kentsel dönüşüm projelerinde yaşanabilecek mağduriyetleri önleyen bir sigorta türüdür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Makine - Montaj Sigortaları

6. Makine - Montaj Sigortaları

Oturulacak olan evin inşaat süreciyle daha alakalı olan Makine - Montaj Sigortaları, teknik nedenlerle doğan hasarlardan, insan kaynaklı maddi kayıplara ve deprem, sel, toprak kayması, yıldırım, yangım infilak gibi doğal afet risklerine kadar güvence sağlar.

7. Eşya Sigortası

7. Eşya Sigortası

TV kırılması, telefon çalınması, bilgisayar bozulması gibi herhangi bir olumsuzluk sonucunda zarar gören eşyalarınızı tüm bu risklere karşı güvence altına alabileceğiniz bir sigorta türüdür. Eşyaları, konut sigortası poliçenize ek bir teminat olarak da ekletebilirsiniz.

8. Hırsızlık Sigortası

8. Hırsızlık Sigortası

Evinizde yaşanabilecek bir hırsızlık olayı sonucunda yaşadığınız maddi kaybı karşılayan bir sigorta türüdür. Hırsızlık da Konut Sigortası güvencelerinden biri olsa da ayrıca daha kapsamlı bir şekilde bu sigortayı yaptırabilirsiniz.

9. Ferdî Kaza Sigortası

9. Ferdî Kaza Sigortası

Evinizi güvende tutabilmek için öncelikle kendinizi de güvende tutabilmeniz gerekli bu nedenle yaptırabileceğiniz Ferdî Kaza Sigortası ile beklenmedik kaza risklerine karşı hem kendinizi hem de evinizi teminat altına alabilirsiniz.

10. Su Baskını Sigortası

10. Su Baskını Sigortası

Doğal afet veya eşyaların kullanımı sonucunda meydana gelebilecek herhangi bir su baskınının ardından oluşan maddi kayıpları karşılayan bir sigorta türüdür. Su baskınını da yine konut sigortası poliçenize ek bir teminat olarak da ekletebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın