Görüş Bildir
Haberler
Eviliklerine Bir Şans Daha Verdiler! Bensu Soral, Hakan Baş'ı Öpmelere Doyamadı!

Eviliklerine Bir Şans Daha Verdiler! Bensu Soral, Hakan Baş'ı Öpmelere Doyamadı!

dicle demir
10.06.2022 - 12:00

2018 yılında evlenen çift, geçen yıl eylül ayında çiftin evliliklerinin pek yolunda gitmediği iddia edilmişti.  Hakan Baş'ın Mira Ceren ile gece kulübünde samimi bir şekilde eğlendiği haberleri gündeme gelmişti ardından ise Bensu Soral'ın ise eski rol arkadaşı Kubilay Aka ile bir binanın çatısında çekilen fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Çok geçmeden ikili, 'Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var.' diye ortak bir açıklama yapmıştı. Peki şimdi çift barıştı mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çalkantılı bir ilişki yaşayan Bensu Soral ve Hakan Baş, tatilde görüntülendiler. Tailde Bensu Soral, Hakan Baş'ı öpmelere doyamadı. Bu görüntülerden sonra ikilinin arasındaki buzların eridiğini düşünüyoruz.

Tekne Tatili Yaptılar!

Tekne Tatili Yaptılar!

Boşanmanın eşiğinden dönen çift, tatillerini Gözek'te yaptılar. Çift, arkadaşlarıyla tekne tatili yapan çift koy koy dolaştı.

Masaj Yaptı!

Masaj Yaptı!

Bir ara eşine masaj yapan Bensu Soral, çok keyifli görünüyordu. Bensu Soral, Hakan Baş'ı tatil boyunca öpücüklere boğmaktan sıkılmadı! Çift, keyifli halleriyle dikkat çekti.

Bu Habere de Göz At!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın