Görüş Bildir
Haberler
Bensu Soral İle Ayrılık Aşamasındaki Hakan Baş'ın Panik Anları! "Hanımefendi İle Aramızda Düşündüğünüz Gibi...

Bensu Soral İle Ayrılık Aşamasındaki Hakan Baş'ın Panik Anları! "Hanımefendi İle Aramızda Düşündüğünüz Gibi...

Müge Kakşi
10.10.2021 - 16:00

Yaklaşık 3 yıl önce hayatlarını birleştiren güzel oyuncu Bensu Soral ve iş adamı Hakan Baş'ın son dönemde boşanma konusuyla gündeme gelmesi herkesi şaşırtmıştı. Önce Baş'ın bir gece kulübünde Mira Ceren ile görüntülenmesi ardından Soral'ın rol arkadaşı Kubilay Aka ile çıkan fotoğrafları magazin gündemini oldukça meşgul etmişti. Bu sefer ise geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda bir kadın ile objektiflere yansıyan Baş'ın panik halleri ve ardından yaptığı açıklama akıllarda soru işareti bıraktı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bensu Soral ve Hakan Baş Boşanıyor Mu?

Bensu Soral ve Hakan Baş Boşanıyor Mu?

2018 yılında görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş'ın evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşuluyordu.

Önce Hakan Baş'ın Mira Ceren ile gece kulübünde samimi bir şekilde eğlendiği haberler gündeme gelmiş, sonrasında Bensu Soral'ın eski rol arkadaşı Kubilay Aka ile bir binanın çatısında çekilen fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

"Her Şeye Hakimsiniz"

"Her Şeye Hakimsiniz"

Soral, 'ihanet' iddialarıyla ilgili sorular üzerine, 'Her şeye hakimsiniz. Ekstra hiç bir şey yok. Gerçekten üçüncü şahıslarla hiçbir alakası yok. Zor bir dönemden geçiyoruz. Onun dışında bir şey yok. Hakan ile küsmedik, ayrı değiliz' demişti.

Çok geçmeden Bensu Soral ve Hakan Baş ortak bir açıklama yayınlayarak, 'Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var' ifadelerini kullanmıştı.

Hakan Baş'ın Panik Anları

Hakan Baş'ın Panik Anları

'Söylemezsem Olmaz'a konuşan Baş, 'Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık bir aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen doğru/yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Hassasiyet rica ediyoruz' açıklamasını yapmıştı.

Son dönemde tüm bu yaşananların ardından 38 yaşındaki iş insanı Hakan Baş, geçtiğimiz gece Nişantaşı'nda bir kadın ile birlikte objektiflere takıldı.

Gazetecileri görünce panik yapan ve birden gaza basarak uzaklaşmak isteyen Baş, sonrasında şu açıklamayı yaptı: 'Yanlış olmasın. Hanımefendi ile aramızda düşündüğünüz gibi bir şey yok.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın