Görüş Bildir
Haberler
Evet-Hayır Testi: Bilinçaltında Aşk mı Yoksa Para mı Baskın?

etiket Evet-Hayır Testi: Bilinçaltında Aşk mı Yoksa Para mı Baskın?

Evet - Hayır Testi: Bilinçaltında Aşk mı Yoksa Para mı Baskın?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Diyelim ki; 7 yıldır birlikte olduğun bir sevgilin var. Evlenme aşamasına geldiniz ve her şey hazırlandı. Düğüne 1 hafta kala, akrabalarından biri vefat ediyor. Düğünü iptal eder miydin?

3. Hayalini kurduğun işe yıllar sonra kavuştun. Fakat çalıştığın şirkette çalışanlar arasında herhangi bir ilişkinin olması yasak ve öğrenildiğinde işinden kovuluyorsun. Ama oradan birine deliler gibi aşık oldun. Yine de aşkının peşinden koşar mıydın?

4. Peki senin için sevgili olacağın veya evleneceğin kişinin mesleğinin ne olduğu çok önemli midir?

5. Peki çantanda son 100 TL kalmasına rağmen gidip bir aksesuar/kıyafet gibi şeyler aldığın oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Imm... Söyle bakalım, birlikte olacağın kişide kriter olarak kıyafeti yani tarzı senin için çok önemli midir?

7. Şimdi de önemli bir soruya geldik. En yakın arkadaşın birlikte olduğun kişinin senin için çok uygun olmadığını sonrasında seni üzebileceğini söylüyor. Onun sözüyle karşındaki kişiden vazgeçer miydin?

8. Daha önce hiç aldatıldığın birine ilişki için tekrar şans verdiğin oldu mu?

9. Diyelim ki; arkadaşın zamanında senden borç para aldı. Ama borcunu geri vereceği tarihi çoktan geçirdi. Karşısına çıkıp ille de borcunu vermesi için ısrar eder misin?

10. Ve son olarak, ailen istemediği halde sevdiğin kişiyle evlenir misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bilinçaltında baskın olan şey devasa bir aşk!

66.media.tumblr.com

Senin bilinçaltında baskın olan duygu kesinlikle aşk! Ömrün boyunca hayatının aşkını bulmaya yemin etmiş gibisin. Mantık ilişkilerine kesinlikle karşısın. Ve o kadar inançlısın ki bu konuda hayatının aşkını bulacağına sonuna kadar inanıyorsun. Sürekli düşünüyorsun.' Acaba şu anda ne yapıyor? ' diye kafandan bir türlü atamıyorsun. Bunun bir sonucu olarak, doğal olarak bilinçaltında aşk için kocaman bir yer açılıyor. Resmen bu konuya saplanıp kalmış gibi bir haldesin. Neredeyse gece gündüz hayatının aşkını düşünüyor gibisin. Aslında bilinçaltında bunun yer etmesinin büyük bir sebebi var. Daha önce yaşamış olduğun ilişkiler senin için büyük bir hayal kırıklığıydı. Her seferinde hayatının aşkını bulduğunu düşünerek ilişkilerini canlı tutuyordun. Fakat aslında bunun pek de öyle olmadığını gördün. Bu ise seni aşk konusunda hüsrana uğrattı ve bundan sonra da gerçek aşkın peşinden gitmeye karar verdin. Hala da onu arıyorsun. Çok da güzel yapıyorsun. Senin için para hayatında çok önemli değildir. Çünkü paranın satın alamayacağı şeylerin olduğunu düşünüyorsun. O yüzden senin için her zaman hep arka planda yer alır. Sen maddi şeylerin değil manevi şeylerin daha değerli olduğunu düşünenlerdensin...

Senin bilinçaltında baskın olan şey para!

Senin bilinçaltında baskın olan şey kesinlikle para! Artık bu dünyadaki her şeyin paradan geçtiğini ve ne kadar önemli olduğunu düşünüyorsun. Çünkü bir insanın hayallerini gerçekleştirmesi için bile gerçekten paraya ihtiyacı var. Hatta kimimiz sırf bu imkansızlığımızdan dolayı hayallerimizi gerçekleştiremiyoruz. Aslında senin bilinçaltında paranın baskın olması çok ama çok normal bir durum. Hayalci değilsin ve gerçekleri görebiliyorsun. Bunun için de para kazanmak için elinden geleni yapıyorsun. Hayalini kurduğun o işi yapmayı, mutlu olmayı ve karşılığını almayı herkes gibi sen de çok istiyorsun. Tabii ki de aşk senin için çok şey ifade ediyor. Ama senin için para aşktan çok daha önemli Gelecekte hayal ettiğin hayatı yaşayabilmek için iyi bir işe ve paraya ihtiyacın var. Ama merak etme sende bu azim ve istek varken hayal ettiğin her şeyi yaşayacaksın. Biz sana inanıyoruz, sen de bilinçaltında yatan güce inanmalısın!

Senin bilinçaltında hem aşk hem de para var!

Senin bilinçaltında hem aşk hem de para baskın! Sen sadece param olsun veya sadece aşkım olsun diye düşünen bir insan değilsin. Bir insanın hayatında her şeyden olması gerektiğine inanalardansın. Hem aşkımı doyasıya yaşayayım hem de beni idare edecek kadar param olsun düşüncesindesin. Bundan dolayı  bilinçaltında her ikisi de baskın çıkmış. Aslında her ikisini de ayrı kulvarlarda tutuyorsun. Eğer hayatının aşkını bulduğuna inanıyorsan kesinlikle bunu karşı tarafa hissettirmeyi başarıyorsun. Elinden geldiğince tüm duygularını karşı tarafa aktarmaya çalışıyorsun. Çünkü senin için aşk denilen bu duygu çok ama çok değerli. Eşi benzeri olmayan karşı gelinmez bir duygu! Para konusunda da şu şekilde düşünüyorsun. Öyle fazlasında gözün yok. Ama olsa iyi olur düşüncesindesin. Bunu sadece sen değil, eminiz ki çoğu insan düşünüyordur. Kendini idare edebileceğin, ihtiyaçlarını karşılayabileceğin kadar paran olsa senin için yeterlidir. Elindekilerin kıymetini bilenlerdensin. O yüzden senin bilinçaltında hem aşk hem de para baskın şekilde görünüyor. İkisinden de az az olsa yeterince mutlu olabilirsin...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
380
296
156
117
69
52
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
saka yapiyosun

amk bütün sorularda aşkı seçtim para çıktı amk para desek aşk çıkçak heralde

Çomar Killer

hem para hem aşk felan yok be sadece paraaaaa

Müşkülpesent

Senin bilinçaltında hem aşk hem de para baskın! Mantıklı olan her insan için geçerlidir bu aslında... ^^